A budaörsi Fidesz lemondásra szólítja fel Bakó Krisztinát (sajtónyilatkozat)

Fidesz Budaörs

A budaörsi Fidesz sajtóközleménye

A budaörsi Fidesz lemondásra szólítja fel Bakó Krisztinát

A „Budaörs Fejlődéséért Egyesület” képviselője gyalázatos felszólalásával méltatlanná vált városunk Közoktatási, Művelődési, Ifjúsági és Sport Bizottságának vezetésére, ezért felszólítjuk, hogy mondjon le bizottság elnöki posztjáról.

A korábban az LMP majd az Együtt PM színeiben már kudarcot vallott politikus a február 24-ei testületi ülésen a BFE képviselőjeként a  kötelező betelepítési kvóta elutasításáról szóló vitában ezt találta mondani a honfoglaló magyarokra utalva:

„…ha az 1000 évvel ezelőtt történtekre gondolunk, akkor Európában egy egészen messziről, keletről, Belső-Ázsiából érkező idegen kultúrájú, erőszakos nép végigdúlta Európát, lopott, csalt, hazudott, gyújtogatott, mindent bevetett, majd még ráadásul még földet is, azaz hont foglalt magának.”

Minden jóérzésű budaörsi nevében visszautasítjuk Bakó képviselő szavait, melyekkel bebizonyította, hogy teljességgel alkalmatlan a bizottság vezetésére.

Felszólítjuk Wittinghoff Tamást, hogy távolítsa el Bakó Krisztinát a bizottság éléről, és határolódjon el az általa a budaörsi közéletbe emelt képviselőnő kijelentésétől. Bakó Krisztinát olyan távol kell tartani a budaörsi közoktatást, művelődést és ifjúságot érintő ügyektől, mint Makó van Jeruzsálemtől.

FIDESZ- Magyar Polgári Szövetség

Budaörsi szervezete

Budaörs, 2016.02.26.

Előzmény: http://loflerdavid.hu/2016/02/bako-krisztina-loptak-csaltak-hazudtak-gyujtogattak-es-eroszakosak-voltak-a-honfoglalok/