Egy éve tagadta meg Wittinghoff Tamás a tiszteletadást.

A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja

Egy éve (2015. február 25-én) tagadta meg Wittinghoff Tamás a a kommunizmus áldozatainak emléknapján tartott képviselő-testületi ülésen, a Fidesz-KDNP által az emléknap alkalmából kért egyperces néma tiszteletadást.

Ezen a gyalázatos ülésen, Gáspár Béla a Fidesz-KDNP frakciójának képviselője napirend előtti felszólalásában az emléknapra való tekintettel kérte, hogy felállva egyperces néma tiszteletadással emlékezzünk a kommunizmus áldozataira.

Wittinghoff Tamás a kérést elutasította, mert vele erről az ülés előtt nem egyeztettek és Kövér Lászlóval takarózott, mondván ő is hasonlóképpen járt el ülésvezetéskor a parlamentben. Az alábbi videóból kiderül, hogy Kövér László megadta a tiszteletet és egyperces néma tiszteletadást rendelt el az MSZP-s kérésre (minden előzetes egyeztetés nélkül).

Wittinghoff Tamás vs. Kövér László

Wittinghoff Tamás vs. Kövér László

Közzétette: Fidesz Kdnp Budaörs – 2015. március 4.

 

Tovább súlyosbította a helyzetet, hogy Wittinghoff Tamás, Budaörs Város polgármestere a kért egyperces tiszteletadás helyett, percekig arról beszélt, hogy volt-e Magyarországon egyáltalán kommunizmus.

 

Wittinghoff Tamas szavai vágatlanul

Wittinghoff Tamas szavai vágatlanul – így tagadta meg Budaörs polgármestere a tiszteletadást a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján tartott testületi ülésen.

Közzétette: Fidesz Kdnp Budaörs – 2015. február 28.

 

Egy év telt el, de azóta sem kért bocsánatot, Wittinghoff Tamás…