Miért nem ilyen ingbe öltözik a polgármester?

Ing javaslat Wittinghoff TamásnakIng javaslat Wittinghoff Tamásnak (Kőhegy rombolás és Gödör)

Wittinghoff Tamás facebook oldalán profilképét egy kockás inges képre cserélteEz is kockás ing, és éles is a kép…” felirattal, borítóképét meg az Illyés Gyula gimnázium tanárai és diákjai kockás ingbe öltözött képére cserélte „A budaörsi Illyés tanárai és diákjai, kockásban…” felirattal, hogy ezzel is támogatásáról biztosítsa őket.

De vajon a város ügyei miért nem ilyen fontosak a polgármester számára és azokkal miért nem foglalkozik ilyen körültekintően?

Javaslom a Kőhegy rombolásáról készült képeket vagy az évek óta a város egyik frekventált területén tátongó építési gödröt. Vagy a Frankhegyi tűzesteket, amikről az országos média már úgy számol be, hogy ismét gyújtogatott a budaörsi rém.

Ing javaslat Wittinghoff Tamásnak

Ing javaslat Wittinghoff Tamásnak (Frankhegyi tűzesetek)

De a polgárőrség támogatásáért is kiállhatna ami 2015-ben elmaradt vagy az elmaradt térfigyelő kamerákért, amikkel talán már börtönben lenne a gyújtogató és több bűncselekmény is megelőzhető lett volna.

Ing javaslat Wittinghoff Tamásnak

Ing javaslat Wittinghoff Tamásnak (polgárőrség, térfigyelő kamerák)

A Frankhegyen élők a vezetékes ivóvíznek is örülnének és a tűzcsapok kialakítása is hozzájárulnának a tűzoltóság munkájához. Nem kéne tartálykocsikban hordani a vizet a tűzoltáshoz és a város is nagyobb biztonságban lenne.

Ing javaslat Wittinghoff Tamásnak

Ing javaslat Wittinghoff Tamásnak (Gödör és Kőhegy rombolás)

Természetesen az itt látható ingeket felajánljuk a polgármester úrnak, hogy foglalkozzon a város ügyeivel is!