Bakó Krisztina borostát akart növeszteni?

Bakó Krisztina borostásan

Bakó Krisztina napirend előtti felszólalásában sajnálkozott, hogy nem tudott borostát növeszteni, de azért kockás ingben jött, hogy kifejezze a kormány oktatáspolitikájával szembeni ellenérzéseit.

Bakó Krisztina napirend előtti felszólalása

Február 24-én ülésezett a testület, amelyre (ahogy azt előre sejteni lehetett) a BFE képviselői kockás inget húztak magukra, hogy ezzel is tiltakozzanak a kormány oktatás politikája ellen. De a nagy felhajtás közepette (ahogyan arról már korábban írtam) megfeledkeztek az egyik helyi iskola tanárainak kiegészítő Clementis ösztöndíjáról.

Nagy Sándor András ezt írta facebook oldalára:


kockás ingA balliberális budaörsi képviselők kockás ingben jelentek meg a mai testületi ülésen. Ha valami nem viszi előre a tanárok ügyét, az gondolom a levitézlett MSZPs, LMPs meg SZDSZ-es pártpolitikusok kockás ingben. Ebből látszik, hogy nekik fontosabb hanyatló politikai pártjaik érdeke, mint a tanárok ügye. Mindeközben egy éve várnak a helyi egyházi gimnázium budaörsi tanárai az ösztöndíjukra. Válaszra sem méltatta őket a városvezetés…

 

Ezen az ülésen Bakó Krisztina a honfoglalásról is közfelháborodást keltő kijelentéseket tett.

„..egy egészen messziről, keletről, Belső-Ázsiából érkező idegen kultúrájú, erőszakos nép végigdúlta Európát, lopott, csalt, hazudott, gyújtogatott, mindent bevetett, majd még ráadásul még földet is, azaz hont foglalt magának.”  Bakó Krisztina (BFE)

Az erről készült bejegyzés és videó itt tekinthető meg: http://loflerdavid.hu/2016/02/bako-krisztina-loptak-csaltak-hazudtak-gyujtogattak-es-eroszakosak-voltak-a-honfoglalok/ 

Frissítés: Már több mint háromezren írták alá a petíciót!

Már majdnem háromezer aláírás

A „Bakó Krisztina távozzon a közéletből!” című online petíciót már majdnem háromezer ember írta alá és folyamatosan nő az aláírások száma.

Itt lehet aláírni:

http://www.peticiok.com/tavozz_bako