Elfelejtették meghívni Bakó Krisztinát?

PM Budaörsön, Bakó Krisztina nélkül

Hétvégén a Budaörsi Állatmenhelyen tartott sajtótájékoztatót a PM (Párbeszéd Magyarországért), de a budaörsi képviselő-testületben ülő egykori jelöltjüket, Bakó Krisztinát sem a képeken, sem a sajtónyilatkozatban nem találjuk. Talán nem véletlen?

PM Budaörsön

Szabó Rebeka, a Párbeszéd Magyarországért (PM) szakpolitikusa a Budaörsi Állatmenhelyen tartott sajtótájékoztatót.

A botrányos beszéd

A budaörsi PM-es rendezvényről való távolmaradás pontos okát nem ismerjük, de nem zárható ki, hogy a Bakó Krisztina által legutóbbi képviselő-testületi ülésen elmondott beszéd is közrejátszott abban, hogy nem szerepeltetik szívesen még a PM-es pártársai sem a képviselő asszonyt.

„… vagy ha az 1000 évvel ezelőtt történtekre gondolunk, akkor Európában egy egészen messziről, keletről, Belső-Ázsiából érkező idegen kultúrájú, erőszakos nép végigdúlta Európát, lopott, csalt, hazudott, gyújtogatott, mindent bevetett, majd még ráadásul még földet is, azaz hont foglalt magának.” Bakó Krisztina (BFE)

A felszólalásáról készült bejegyzés itt olvasható.

Online petíció: Bakó Krisztina távozzon a közéletből!

A közfelháborodás eredményeképpen online petíció indult, ami Bakó Krisztina távozását követeli a közéletből. A petíciót már több mint háromezren aláírták. ( http://www.peticiok.com/tavozz_bako )

képviselő-jelölt, Pest megye, Budaörs, Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért

Bakó Krisztina Facebook oldala

Bakó Krisztina Facebook oldala