Helyi média támogatása 2016-ban

Média támogatás Budaörs

Budaörs Város költségvetésének elemzése folytatódik, most a helyi média támogatását nézzük át tételesen, soronként. Mennyibe kerül a város sajtótermékeinek támogatása? Nézzük!

Korábbi bejegyzésemben ígértem, hogy folytatom a költségvetés boncolgatását képsorozat formájában. Most a helyi médiára került a sor. A képen található tételcímeket és összegeket a költségvetésből másoltam ki (Az elírásokat nem én követtem el, pl.: „Budakörnyéki tv” ami Buda Környéki Televízió 🙂 ). A Minálunk.hu ami a képen 0 forinttal szerepel, természetesen a költségvetésben nem szerepel semmilyen formában, ennek okairól korábbi bejegyzésemben részletesen írtam. A „helyi média támogatása” és a „helyi média szolgáltatás” sorok fedezik az önkormányzat által kiírt online (szigorúan és..) és nyomtatott sajtótermékek pályázatát, amiről korábbi bejegyzésemben szintén írtam.

A 2016-os költségvetésben az intézmények költségvetései és a polgármesteri kabinet költségvetése további média/marketing költségeket tartalmaznak, aminek egy részét szintén a támogatott sajtótermékeknél költenek/költhetnek el, tetszés szerint.

Média támogatás Budaörs