Hozzászólását töröltük…

cenzúrázva

Wittinghoff Tamás facebook oldalán (nem a személyes profilján) nagy büszkén közzétette a vele készült (eléggé egyoldalú) interjút. Gondoltam, hogy az alpolgármesterével és a velem készült interjút hozzászólásban hozzáteszem, hogy ne csak az egyoldalú beszélgetés, hanem a másik fél jelenlétében felvett vita is elérhető legyen. Másnapra törölték..

„A költségvetésről (is) beszélgettünk, de zömében inkább a közállapotainkról…” Szöveggel osztotta meg Wittinghoff Tamás, Budaörs Város polgármestere a Budaörs TV-ben vele készült riportot. Ehhez szóltam hozzá és osztottam meg az alpolgármesterrel és a velem készült vitát. „Mi is beszélgettünk kicsit, de már nem olyan egyoldalúan.”– írtam hozzászólásomban, amiben a Biró Gyulával és velem készült tv vitát is megosztottam.

Wittinghoff facebook

Ez már nem tetszett Wittinghoff-nak, hiszen itt nem csak az ő véleménye érvényesül, ezért hozzászólásomat gyorsan törölte is az oldaláról. (Annak ellenére, hogy a BFE-s alpolgármester, Bíró Gyula szerepel az általam megosztott műsorban!)

Wittingoff facebook cenzúrázva

Úgy tűnik a Napirend után című műsor már túl nagy teret ad Wittinghoff ellenzékének, így nem kívánt tartalom a polgármester közösségi oldalán. Nem fér meg a kedves vezető egyszemélyes „vita” műsora mellett.

Akit ennek ellenére érdekel a műsor, megtekintheti itt. (A polgármester facebook oldalán, ne is keresse senki 🙂 )