Így készül a BFE-s csapat nemzeti ünnepünkre…

Március 15. BFE módra

„Budaörsiek találkozója a Tanítanék tüntetésen a Szépművészeti Múzeum előtt” címmel szervezi a BFE-s csapat a március 15-ei programját…

Kockás ingekFacebook-on szerveződik a mai BFE-s program. Együtt mennek tüntetni. Korábbi bejegyzésemben ajánlottam pár inget a kockás ing helyett a BFE-s csapatnak, ezeket javaslom a mai tüntetésre is magukkal vinni!

De ha már a tanárokért tüntetnek, akkor legyen bennük annyi, hogy a helyi, budaörsi tanárok tavalyi levelére legalább válaszoljanak. Persze annak örülnék a legjobban, ha a Bencés iskola tanárai is részesülhetnének Clementis ösztöndíjban.

A Budaörsi Naplóban így írnak az eseményről:

Több tízezer embert várnak azonban a Tanítanék tüntetésre is a szervezők a Hősök terére. Azokat a budaörsieket, akik együtt tiltakoznának a kormány oktatáspolitikája ellen a Szépművészeti Múzeum előtt 14,30-kor várja a Szépművészeti Múzeum előtt Tóth Ferenc helyi képviselő és barátai, ismerősei.

Kockás kokárda helyett javaslom a helyi iskola fotóját kokárdára nyomtatva..

Szent Benedek iskola Budaörs

Nagy Sándor András ezt írta facebook oldalára a:


kockás ingA balliberális budaörsi képviselők kockás ingben jelentek meg a mai testületi ülésen. Ha valami nem viszi előre a tanárok ügyét, az gondolom a levitézlett MSZPs, LMPs meg SZDSZ-es pártpolitikusok kockás ingben. Ebből látszik, hogy nekik fontosabb hanyatló politikai pártjaik érdeke, mint a tanárok ügye. Mindeközben egy éve várnak a helyi egyházi gimnázium budaörsi tanárai az ösztöndíjukra. Válaszra sem méltatta őket a városvezetés…