Így személyeskedik Bakó Krisztina

Bakó Krisztina

Bakó Krisztina az egy évvel ezelőtti márciusi testületi ülésen tett személyeskedő megjegyzést az arcomra, mondván így szakáll nélkül látja, ha a hazugságok miatt elpirulok.

A 2014-es választások óta eltelt több mint egy év és számtalan képviselő-testületi ülés is lezajlott azóta BFE-s többséggel, Wittinghoff Tamás vezetésével. Az ülések vitájában elhangzottak nagy részére valószínűleg már kevesen emlékeznek, csupán a botrányosabb és nagy port kavart kijelentések maradtak meg a köztudatban, mint Wittinghoff Tamás szavai a kommunizmus megkérdőjelezéséről vagy a legutóbbi ülésen Bakó Krisztinától elhangzott beszéd, amiben a honfoglaló magyarokról fejtette ki véleményét.

„Úgyhogy én örülök, hogy egyébként le-vágtad a szakálladat Dávid, mert így legalább látom majd, ha elpirulsz a hazugságok miatt, köszönöm.” Bakó Krisztina BFE

Számomra az egyik legmegdöbbentőbb és legemlékezetesebb, testületi ülésen  elhangzott személyeskedő megjegyzés Bakó Krisztinától származik az arcszőrzetemre vonatkozóan. Bár sok mindennek elmondtak már minket testületi ülésen, de ez a személyeskedő és bántó beszólás egészen más kategória. Legközelebb a testsúlyommal vagy hajszínemmel támad az amúgy liberális, mindenkit elfogadó képviselő asszony?

Videó részlet

Azóta már a honfoglaló magyarokról is kifejtette véleményét a képviselő asszony….

„… vagy ha az 1000 évvel ezelőtt történtekre gondolunk, akkor Európában egy egészen messziről, keletről, Belső-Ázsiából érkező idegen kultúrájú, erőszakos nép végigdúlta Európát, lopott, csalt, hazudott, gyújtogatott, mindent bevetett, majd még ráadásul még földet is, azaz hont foglalt magának.” Bakó Krisztina (BFE)