Budaörsön Cenzorok működnek?

Tartalom cenzúrázvaA kabinetvezető jóváhagyására vár a kép...

Az utóbbi időben már nem lepődünk meg azon, hogy az önkormányzati támogatásból működő budaörsi média kerüli a városvezetés számára kellemetlen témákat (tisztelet a kivételnek!). Azon sem töprengünk sokat miért nem jelennek meg az elküldött sajtóközlemények, vagy ha meg is jelennek, miért nem egészben és miért csak akkor amikor már a városvezetés is reagált rá.

De olyan elkeseredett magyarázkodással még nem találkoztam amit a Budaörsi Napló „Országjáráson a CÖKA kvóta ügyben” című cikke végén találtam. Saját maguk védelmére kijelentik, hogy csupán az elhangzottakat adták közre és mások véleményét – azaz a városvezetés véleményét – még nem tették hozzá. Továbbá kijelentik, hogy a szerkesztőségük által képviselt elvekkel a leírtak nem egyeznek…

Egy olyan városban, ahol a költségvetés összeállítása titkos egyeztetéseken zajlik, ahová az ellenzék képviselőit még véletlenül sem hívják meg és ki tudja milyen feltételeket támasztanak, ott ezen ne csodálkozzunk.

Kommentár nélkül:

Cikkünk csupán a sajtótájékoztatón elhangzottak rögzítése, ami éppen ezért nem mutatja be mások véleményét és egyáltalán nem egyezik a szerkesztőségünk által képviselt elvekkel! – a szerk.2016.05.10. Budaörsi Napló

Budaörsi Napló

„Cikkünk csupán a sajtótájékoztatón elhangzottak rögzítése, ami éppen ezért nem mutatja be mások véleményét és egyáltalán nem egyezik a szerkesztőségünk által képviselt elvekkel! – a szerk.”