Így köszönte meg Wittinghoff a meghívást?

Nagy Sándor András Okos Város 2016

Megkezdődött a második okos város konferencia a sportcsarnokban, ahol a rendezvény ötletgazdája, Nagy Sándor András, majd Wittinghoff Tamás polgármester köszöntötte az egybegyűlteket.

Nagy Sándor András mint a rendezvény ötletgazdája nyitotta meg az Okos Város konferenciát és beszédében hangsúlyozta, hogy a tavaly első alkalommal Budaörsön megrendezett Okos Város konferencia mára egy sportcsarnokot megtöltő komoly konferenciává nőtte ki magát. A megnyitó beszéd előtt az M1-es TV csatorna reggeli élő adásban is kapcsolták a konferencia helyszínét, ahol Nagy Sándort mint ötletgazdát kérdezték a mai rendezvényről.

Ez fájhatott a polgármesterként meghívott Wittinghoff Tamásnak, aki Nagy Sándor András beszéde után, úgy tűnt, kínosan próbál magyarázkodni és saját „Innova City” terén elért „jelentős” érdemeit firtatja. Gondolom nem szokott még hozzá, hogy egy rendezvényen nem ő a főszereplő és nem minden róla szól. Gyerekes viselkedésével véleményem szerint saját magából csinált bohócot, amit halk nevetéssel a közönség jelzett is felé.

A köszöntőkről készült videofelvételeket is hamarosan közzétesszük!

Megkezdődött a második okos város konferencia