KÉSZ Idők Jelei, Kultúra előadás

KÉSZ Idők Jelei, Kultúra előadás

Meghívó

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ), a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület, és a Professzorok Batthyány Köre 2015. október 30-án bemutatta „Az Idők Jelei” című kiadványt. A vitairat áttekintette a magyar társadalomban az elmúlt években lezajlott fejleményeket, és a jelenlegi kihívásokat. A kötet 16 területet fogott át (pl. család és demográfia, egészségügy, oktatás), és azt vizsgálta, hogy a mai Magyarországon melyek a fontos kérdések, és ezekre milyen, speciálisan keresztény válaszok adhatók.

Az anyag kedvező visszajelzéseket kapott mind a közvéleménytől, mind a sajtótól. A vitairat pozitív társadalmi fogadtatása miatt a munka folytatása mellett döntöttünk, és az „Idők Jelei 2016” konferenciasorozat keretében bemutatjuk a kiadványt. A 10 állomásból álló rendezvény célja az anyag országos megismertetése, és a kiválasztott témákkal kapcsolatos társadalmi vita kezdeményezése.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a konferenciasorozat egyik állomása Budaörsön kerül megrendezésre, amelyre tisztelettel meghívjuk Önt, kedves családját és barátait.

Helyszín: PostART, Budaörs, Templom tér 12. (régi posta épület a Templom téren lévő buszmegállónál, az Adler Kávéházzal szemben) bejárat hátul

Időpont: 2016. május 31. kedd 18 óra

Előadók: Balog Zoltán miniszter, Gróh Gáspár irodalomtörténész,

Osztie Zoltán KÉSZ elnök

Téma:      Kultúra

A rendezvényt a Budaörsi Polgári Kaszinó is támogatja.

A szervezés érdekében kérjük, jelentkezzenek be a rendezvényre a

fejeregyhazis@gmail.com címen.

Üdvözlettel:

Dr. Fejéregyházi Sándor elnök

KÉSZ budaörsi csoport

Budaörs, 2016. május 2.

KÉSZ Idők Jelei, Kultúra előadás