Gáspár Béla verse a Gödörhöz

Gáspár Béla verse a Gödörhöz

Gáspár Béla a Fidesz-KDNP képviselője, aki több alkalommal felszólalt a Gödör kapcsán és előterjesztést is nyújtott be a terület rendezésére, most verset írt a Gödör temetése kapcsán.

Pihen a komp (markoló), kikötötték,
Benne hallgat a sötétség.
De holnap már újra éled, hasznos munkát ismét végez!

Véget vet a csúf gödörnek, így az élet ismét szép lesz
Örülnek az itt lakók, hisz a házuk újra jó.
Reménykednek úgy ébrednek, ERSTE BANKKAL megbékélnek!

Petőfi után szabadon – Gáspár Béla

Sajtótájékoztató 2015. október

Sajtótájékoztató 2015. október

Sajtótájékoztató 2015. október

Nagy Sándor András a következő beszédet mondta el a sajtótájékoztatón:

“Hónapokkal ezelőtt azzal fordultak a helyi lakosok a helyi Fidesz szervezetéhez, hogy segítsünk nekik. Gáspár Béla képviselő-úr több alkalommal kérte a polgármestert, hogy szervezzenek egy lakossági fórumot ahol a budaörsiek elmondhatnák, hogy milyen problémáik vannak és mire várnának megoldást. Viszont a polgármester ezt minden esetben megtagadta. Tavasszal ezért a Katasztrófavédelemhez fordultunk, hogy vizsgálja meg a hatóság hogy valóban veszélyt jelent e ez a gödör az itt lévő épületekre. Elindult egy vizsgálat, amiben megállapították, hogy hosszútávon ez az gödör veszélyeztetheti a környező épületeket. Majd elindult egy építéshatósági eljárás, amelynek következtében most ismertük meg a tényeket. Egy olyan határozatot hozott a Pest megyei Kormányhivatal amelyben kimondja, hogy 180 napon belül vissza kell állítani az eredeti állapotokat. Ez nem egy gumicsont a médiának, ez egy valós probléma, amit meg kell oldani.
Mi bízunk abban, hogy ez a határozat tovább vihet egy olyan folyamatot, aminek az lesz a végé hogy tényleg be is temetik ezt a gödröt.”

Kapcsolódó cikkek:

Be kell temetni a gödröt!

Kormányhivatali határozat a gödör betemetéséről – Az Önkormányzat is elmondta a véleményét