Nagy Sándor András az Echo TV vendége volt.

Nagy Sándor András az Echo TV vendége volt.

Nagy Sándor András az Echo TV vendége volt, a budaörsi hivatali dolgozók sztrájkja és Wittinghoff Tamás jutalma kapcsán.

Miközben Budaörs polgármestere folyamatosan kormányellenes tüntetésre biztatja az embereket a, bukott SZDSZ-es vezérkarral karöltve, az önkormányzati dolgozók sztrájkja után megszavaztatott magának a három havi, 1,5 milliós külön jutalmat.

A Budaörsi Fidesz álláspontja

Miközben Budaörs polgármestere folyamatosan kormányellenes tüntetésre biztatja az embereket a, bukott SZDSZ-es vezérkarral karöltve, az önkormányzati dolgozók sztrájkja után akarja megszavaztatni magának a három havi, 1,5 milliós külön jutalmát. A polgármester úr bort iszik és vizet prédikál, amikor szolidaritásra buzdít az önkormányzati dolgozókkal, miközben saját zsebét szemrebbenés nélkül tömi épp mialatt a  hivatalának alkalmazottjai béremelést kérnek. Ehhez hasonló viselkedést legutóbb talán Marie Antoinettetől láthatott a világ. Wittinghoff dőzsölő életmódja köztudott Budaörsön, a sajtó is foglalkozott luxushóbortjaival, mint például svájci órák gyűjtése és javítása, valamint saját balatoni vitorlása.

Tavaly megszorításokat vezetett be az önkormányzati, bölcsődei és óvodai dolgozók juttatására vonatkozóan, miközben magának 3 millió külön jutalmat osztott. Ezután elment vitorlásával a Kékszalag vitorlásversenyre, és az önkormányzat által finanszírozott TV-t leutaztatták, hogy forgasson filmet a polgármester hobbijáról.

A budaörsi Fidesz bocsánatkérésre szólítja fel Wittinghoff Tamást, és kéri, hogy mutasson nagyobb érzékenységet dolgozói irányában.

Nagy Sándor András

Elnök