Selmeczi Ágnes, a Budaörs Fesztivál, a Budaörsi Vigasságok és a Budaörsi Advent.

Selmeczi Ágnes, a Budaörs Fesztivál, a Budaörsi Vigasságok és a Budaörsi Advent.

Selmeczi Ágnes, a Budaörs Fesztivál, a Budaörsi Vigasságok és a Budaörsi Advent programigazgatója, a PostART működtetője. Vele készített riportot a BVTV a Dobogó című műsorában.

„Egy halálos beteg gyermeket kellett kijuttatni Mexikóba. Honnan szerezzünk pénzt? Egyetlen lehetőségünk volt, csináltunk egy jótékonysági koncertet. Ez volt életem első szervezése. Amikor vége lett, azt éreztem: huh, ez nagyon jó, én ezt akarom csinálni.” És azóta ezt csinálja, programszervezéssel foglalkozik egyebek mellett Budaörsön, ahol a PostArt kulturális színtér is a szárnyai alá tartozik.

„Nem tudok jósolni, hanem úgy érzem, hogy ha meghallok valakit, akkor úgy gondolom, hogy talán ők lesznek azok, akik egy idő múlva trendiek lesznek” – Selmeczi Ágnes volt a Budaörs Televízió Dobogó című műsorában a június 21-ei adás vendége.

Selmeczi Ágnes már eddig is nagyon sokat tett azért, hogy városunk ne csak a „körforgalmak városa” legyen, hanem pezsgő kulturális életéről legyen híres. Hogy jó úton halad, azt talán mi sem bizonyítja jobban, mint Kocsis Zoltán zongoraművész mondata, aki 2015-ben a fellépése után azt nyilatkozta, hogy „a Budaörs Fesztivál nyitókoncertje életének egyik legjelentősebb élménye” volt.