Wittinghoff ismét megjutalmazta magát, miközben a hivatal sztrájkolt.

Wittinghoff ismét megjutalmazta magát, miközben a hivatal sztrájkolt.

Wittinghoff ismét megjutalmazta magát, miközben a hivatal sztrájkolt. Hiába kértük a polgármester jutalmának napirendről való levételét… Itt a nyár és a vitorlás szezon!

A Fidesz-KDNP frakció közleménye:

A Fidesz-KDNP frakciója a polgármester jutalmáról szóló napirend levételét kérte.

De a Budaörs Fejlődéséért Egyesület, a Wittinghoff Tamás jutalmáról szóló előterjesztést napirendre vette, annak ellenére, hogy a hivatal dolgozói béremelésért sztrájkoltak a képviselő-testületi ülés időpontjában.

Ezért az ülés folytatásában, a napirendek tárgyalásában nem veszünk részt.

Álláspontunk szerint a budaörsi hivatali dolgozók megcsúfolása, hogy a sztrájk alatt, a polgármester a sztrájkolókkal fotózkodott, majd napirendre vette saját jutalmazását, mikor a polgármesteri hivatalban (és mindenhol), saját elmondása szerint is megszorítások voltak!

Fidesz-KDNP

frakció

A Budaörsi Fidesz álláspontja

Miközben Budaörs polgármestere folyamatosan kormányellenes tüntetésre biztatja az embereket a, bukott SZDSZ-es vezérkarral karöltve, az önkormányzati dolgozók sztrájkja után akarja megszavaztatni magának a három havi, 1,5 milliós külön jutalmát. A polgármester úr bort iszik és vizet prédikál, amikor szolidaritásra buzdít az önkormányzati dolgozókkal, miközben saját zsebét szemrebbenés nélkül tömi épp mialatt a  hivatalának alkalmazottjai béremelést kérnek. Ehhez hasonló viselkedést legutóbb talán Marie Antoinettetől láthatott a világ. Wittinghoff dőzsölő életmódja köztudott Budaörsön, a sajtó is foglalkozott luxushóbortjaival, mint például svájci órák gyűjtése és javítása, valamint saját balatoni vitorlása.

Tavaly megszorításokat vezetett be az önkormányzati, bölcsődei és óvodai dolgozók juttatására vonatkozóan, miközben magának 3 millió külön jutalmat osztott. Ezután elment vitorlásával a Kékszalag vitorlásversenyre, és az önkormányzat által finanszírozott TV-t leutaztatták, hogy forgasson filmet a polgármester hobbijáról.

A budaörsi Fidesz bocsánatkérésre szólítja fel Wittinghoff Tamást, és kéri, hogy mutasson nagyobb érzékenységet dolgozói irányában.

Nagy Sándor András

Elnök