A Fidesz Budaörsi Szervezetének közleménye (2015)

A Fidesz Budaörsi Szervezetének közleménye (2015)

Mintegy másfél millió forint közpénzzel jutalmazta magát a budaörsi polgármester mielőtt elindult az idei Kékszalag vitorlásversenyen.

Bár ez a 2015-ös sajtóközlemény, idén újra aktuális, hiszen a helyzet változatlan. Budaörs polgármestere ismét felvette a jutalmát…

„A POLGÁRMESTER ÚRNAK JOGA VAN A PIHENÉSHEZ, DE NEM A BUDAÖRSIEKTŐL ELVONT FORRÁSOKBÓL.”

Wittinghoff Tamás, aki saját hajóval vett részt a versenyen, háromhavi rendkívüli jutalmat szavaztatott meg magának a június 17-i testületi ülésen. A vitorlásversenyt megelőző „jutalmazás” annak ellenére történt, hogy idén megszorításokat vezettek be Budaörsön.

A tavalyi évhez képes a Wittinghoff által vezetett testület több millió forinttal csökkentette a budaörsi civil szervezetek, így a nyugdíjasok támogatását is. Wittinghoff Tamás a balatoni verseny előtt a város által finanszírozott televízióval csináltatott élménybeszámolót hobbijáról, mely a magyar emberek legtöbbje számára elérhetetlen luxus marad.

A polgármester úrnak joga van a pihenéshez, de nem a budaörsiektől elvont forrásokból. A tisztességes dolog az lenne, ha Wittinghoff Tamás visszafizetné Budaörsnek a vitorlázásra felvett pénzt, és azt a költségvetési megszorítások enyhítésére, azaz közcélokra fordítaná.

Forráshttp://www.fidesz.hu/hirek/2015-07-07/a-budaorsiek-penzebol-vitorlazik-wittinghoff-tamas/

Illusztráció: