Idesüss! Budaörs Napja! Idén is vár mindenkit!

Idesüss! Budaörs Napja! 2016Idesüss! Budaörs Napja! 2016

Idén is vár mindenkit az Idesüss! Budaörs Napja! 2016 augusztus utolsó szombatján,  27-én!

Augusztus utolsó szombatján idén is lezárásra kerül a Szabadság út, és egész nap ünnepel a város. A nyárbúcsúztató, őszköszöntő fesztiválon színes programok várják a budaörsieket. A rendezvényen jelen lesz a Jövőműhely Sátor is, ahol többek között interaktív játékok segítségével kapcsolódhatnak be a résztvevők a várostervezésbe, illetve megoszthatják ötleteiket, véleményüket Budaörs digitális jövőjéről.

kik is jönnek el idén?

Akkor lássuk kik is jönnek el idén az IDESÜSS-re!
A délelőtti programot az ALMA Együttes a gyerek nagy kedvence kezdi. Ki nem ismeri őket? 🙂
A zenekar műsorában a nagy sikerű saját dalok mellett 14 éve töretlen sikerrel adja elő a klasszikus és kortárs költők legszebb verseit megzenésítve. Nevetve tanítjuk a gyerekeket, miközben felhőtlen és tartalmas szórakozást nyújtunk az egész családnak.
Gyertek el korán reggel és kacagjunk együtt az Almával!! 🙂

Forrás:Idesüss Facebook oldal

Program plakát

Idesüss! Budaörs Napja! 2016

Idesüss! Budaörs Napja! 2016

Budaörs 2030 Távlatok

Kedves Budaörsiek!

Az első félévben „Budaörs 2030 Távlatok” című programunkkal szerettük volna felkelteni érdeklődésüket a közös tervezés iránt, hiszen készül Budaörs Integrált Településfejlesztési Stratégiája és Koncepciója. A Városházán és a Budaörsi Fesztivál keretében felépített Jövő Műhely Sátrunkban kérdeztük Önöket arról, milyennek képzelik Budaörsöt a közel- és távolabbi jövőben, mit szerveznének, terveznének másként. Nagyon hasznosnak bizonyultak játékaink, hiszen rengeteg konstruktív ötletet, kritikát rögzíthettünk, melyek nagyban befolyásolják a készülő dokumentációkat, az Önkormányzat döntéseit.

A játékok eredményét feldolgoztuk, szeretnénk interaktív módon bemutatni Önöknek, együtt továbbgondolni azokat. Várunk minden érdeklődőt az Idesüss program keretei között újra Jövő Műhely Sátrunkban, ahol újabb meglepetésekkel készülünk!

Csík Edina

Forrás: Budaörs.hu

„ha esik, ha fúj, a rendezvény nem marad el”

Abban ugyanis mindenki biztos lehet, hogy – képletesen szólva -, ha esik, ha fúj, a rendezvény nem marad el. Nyaranta szétszéled a város, aki csak teheti pihen és kikapcsolódik, külföldre megy, a Balatonhoz, vagy éppen Magyarország valamelyik más tájára látogat el. Viszont augusztus végére már mindenki hazaér.

Forrás: Budaörsi Infó

Kapcsolódó linkek

Idesüss Budaörs Napja a szervezők szemszögéből – Budaörsi Infó

Pillanatképek az Idesüss Budaörs Napjáról (2015) – Budaörsi Infó

Videó