Wittinghoff Tamás és az alattomos hozzászólások

Wittinghoff Tamás és az alattomos hozzászólások

Wittinghoff Tamás most sem vett részt az intézménybejáráson, így az egyik BFE-s képviselő közösségi oldalon megosztott képe alapján, azt gondolhatta, hogy a jobboldali képviselők sem voltak jelen. Ezért feltételezett távollétükre így reagált: írják az alattomos kis lejárató cikkeiket…

„Hallgatni arany.”

Intézménybejáráson vettek rész a budaörsi képviselők, amiről egy képet osztott meg közösségi oldalán Tóth Ferenc BFE-s képviselő. A közzétett képen jobboldali képviselő nem vehető ki (de szerepel), így az egyik hozzászóló (nyilván jóindulatúan) feltette a kérdést, hogy hol vannak ilyenkor a jobboldali képviselők.

Ekkor jött Wittinghoff Tamás az igazság bajnoka, aki nem szokott ezeken a bejárásokon részt venni, így nem is tudhatta, hogy csak a képen nem láthatóak jobboldali képviselők, a bejáráson viszont jelen voltak. Ezért (valószínűleg már bánja) jóindulatúan a jobboldali képviselők távollétére célozva, a következő hozzászólást tette:

„írják az alattomos kis lejárató cikkeiket…” Wittinghoff Tamás

Még a képen is látható jobboldali képviselő

Az egész dologban az a legszórakoztatóbb, hogy a képen – ugyan nehezen kivehetően, de – ott vagyok (Löfler Dávid Fidesz-KDNP) a háttérben és éppen beszélgetek. Így még az sem igaz, hogy a képen nincs jobboldali képviselő…

Szólásszabadság liberális, budaörsi módra

A megosztott képhez magam is hozzászóltam. Első hozzászólásomban megjegyeztem, hogy a képen én is rajta vagyok, csak nehezen kivehetően. Majd később ismerőseim jelezték, hogy Wittinghoff Tamás is hozzászólt a bejegyzéshez, amit én nem láthattam, mivel engem letiltott, az ellenvéleményeket nem tűrő volt SZDSZ-es polgármester.

Második hozzászólásomat már az „alattomos”-ozó  polgármesterünknek címeztem, aki természetesen nem volt jelen a bejáráson, de véleménye mindenről van, ellenvéleményeket viszont már nem tűr.

Másnap reggelre a cenzorok eltüntették a hozzászólásaimat. Valószínűleg a BFE-s képviselőknek is kellemetlen volt, Wittinghoff Tamás rosszindulatú hozzászólása. Kisfalvi Péter egy darabig próbálta elpoénkodni a kínos helyzetet. Végül jobbnak látták törölni az én hozzászólásaimat…

Wittinghoff Tamás és az alattomos hozzászólások

Üzenet Wittinghoff Tamásnak:

Tisztelt Polgármester Úr!

Tisztelettel kérem, hogy a jövőben tartózkodjon a nagyközönség előtti, budaörsi képviselő-testület tagjaira vonatkozó, rosszindulatú megjegyzéseitől. Amennyiben véleményt szeretne nyilvánítani, azt tegye meg akkor, amikor az érintett képviselők arra válaszolni is tudnak, akár szemtől szemben.

Nem tudom mit szólnának ehhez a korábbi SZDSZ-es párttársai, de véleményem szerint nem elegáns, nem etikus a közösségi oldalakon, nagyközönség előtt, az érintett személyeket letiltva és hozzászólásukat törölve, véleményt nyilvánítani.

Tisztelettel:

Löfler Dávid

Utóirat: Nagyon örülök, hogy olvassa a Blogomat!