Budaörsi vigasságok 2016

Budaörsi vigasságok 2016

Budaörsi vigasságok 2016 – Újra Budaörsi vigasságok szeptember 17-én a Templom téren!

Aki szeretne idén is eltölteni velünk egy izgalmas napot, tele jó programokkal, aki kedveli a finom ételeket, jó italokat, szíves vendéglátást, aki szívesen hallgat közismert művészeket egy jó pohár bor mellett, aki szeretne ott lenni egy nap több izgalmas kiállítás megnyitóján, aki szereti a mosolyt, a derűt, annak ott a helye a Budaörsi vigasságokon!
Szórakozás, családi programok, színvonalas produkciók, megunhatatlan gyerek programok, régi idők játékai, hangszerkiállítás, kézművesek, Hahó zenekar, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, Bogár zenekar, Margaret Island, Muriel, The Biebers, improszínház, blues utcazene, desszertverseny, utcaszínház, utcatárlat, ingyen ölelés, bor- és pálinka kóstolás……

Facebook:  https://www.facebook.com/events/283004242070741/

Időpont: 2016.09.17. 10:00 – 23:00

Helyszín: Templom tér

Plakát

Budaörsi vigasságok 2016

Budaörsi vigasságok 2016

Margaret Island koncert Budaörs

Időpont: 2016. szeptember 17., 17:45–20:04

Margaret Island

Papírhajón Bolyongó, tiszta derű, elragadó akusztikus zene: ez a Margaret Island.
A Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint által alapított zenekar az egyik legsikeresebb jelenleg a hazai könnyűzenei palettán. Fellépéseik alkalmával pedig további, tehetségüket már bizonyított zenészekkel egészülnek ki. A Margaret Island 2013 őszén alakult, de már nehéz számon tartani, hogy összesen hány koncerten vannak túl, a világ hány pontjáról küldtek papírhajókat ábrázoló fotókat a rajongók a zenekar Facebook-oldalára vagy hányan zengték velük az Eső refrénjét a fesztiválokon.

FB esemény: https://www.facebook.com/events/262199107512179/

Sajtó anyag

Újra Budaörsi vigasságok szeptember 17-én a Templom téren!

Aki szeretne idén is eltölteni velünk egy izgalmas napot, tele jó programokkal, aki kedveli a finom ételeket, jó italokat, szíves vendéglátást, aki szívesen hallgat közismert művészeket egy jó pohár bor mellett, aki szeretne ott lenni egy  izgalmas utcatárlat kiállítás megnyitóján, utcaszínházi előadáson, aki szereti a mosolyt, a derűt, annak ott a helye a Budaörsi vigasságokon!

Szórakozás, családi programok, színvonalas produkciók, megunhatatlan gyerek programok, régi idők játékai, hangszerkiállítás, kézművesek, Hahó zenekar, Kolompos zenekar, Bogár zenekar, Margaret Island, Muriel, The Biebers, improszínház, blues utcazene, desszertverseny, utcaszínház,  utcatárlat, ingyen ölelés, bor- és pálinka kóstolás……

VII. Budaörsi Desszertverseny a Budaörsi vigasságokon
Felhívás
A Budaörsi Vigasságok újabb alkalom lehet mindenki számára, aki szívesen süt- főz, ugyanis keressük újra  Budaörs legkülönlegesebb desszertjeit!

Lehet édes, sós, hagyományos vagy újszerű – egy a lényeg, hogy elnyerje a zsűri elismerését:)

Az alkotásokat a budaörsi gasztronómia elismert szereplői bírálják el.

Szeptember 17-én tehát 11 és 13 óra között mielőbb várjuk a pályamunkákat a Templom téren levő sátrunkban. Vigyázat, 14.00-kor már eredményt hirdetünk a színpadon!

A nap házigazdái: Szórádi Erika és Bálint Rezső

 

A rendezvény Budaörs Város Önkormányzatának támogatásával jöhetett létre!

A rendezvény összes programja ingyenesen látogatható!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Információ: +36 30 9000 394, www.vigasszagok.hu

Képek