P. S. O. – Apám nevében – október 27-től a mozikban!

P. S. O. - Apám nevében - Posztapokaliptikus budaörsi helyszínek

A “P.S.O. – Apám nevében” című, nagy részben Budaörsön forgatott, Jézus történetét modern feldolgozásban bemutató film, 2016. október 27-től látható a mozikban.

A tesztvetítések során nagyon sok érzelmi impulzus érkezett visszajelzésként a nézőktől, mindenkit megérintett valamilyen formában. Elismerő tapsot, megbotránkozást de leginkább döbbent csendet kaptunk a vetítések után. A visszajelzések legnagyobb része arról szólt, hogy a nézőknek fel kell dolgozniuk a látottakat.

– mondta a film rendezője, a budaörsi Roczó-Nagy Zoltán, aki Budaörs Rádió ügyvezetője.

A produkció, amely a Vatikánt is megjárta egészen biztosan megosztja majd a közönséget, hiszen Jézus történetét a jelen díszletei között mutatja be.

A mozikkal és mozihálózatokkal folyamatos az egyeztetés, de a közönségnek kis számú előadásra kell készülnie, így aki látni szeretné a filmet, annak időben kell majd jegyet foglalnia.

P. S. O. – Apám nevében előzetes videó

A filmről írták

Index – Géppisztollyal támad a magyar Jézus-film

mozinezo.hu -P.S.O.: Apám nevében – Jön a magyar Jézus film

unikornis – P.S.O. – Apám nevében címmel mesélik újra kortárs, sőt inkább posztapokaliptikus magyarországi környezetben Jézus passióját. Hogy mi ez? Egy új magyar film!

P. S. O. – Apám nevében plakát

P. S. O. - Apám nevében plakát

P. S. O. – Apám nevében plakát

Korábbi előzetes

Benne vagyok a filmben 🙂

Bár a filmet még nem láttam, de statisztaként több forgatási napon is részt vettem, így kerültem bele a film előzetesébe is.

P. S. O. - Apám nevében

Löfler Dávid