Budaörsi Kőhegyi Kápolna Búcsú 2016 (Videó)

Budaörsi Kőhegyi Kápolna Búcsú 2016 (Videó)

A Budaörsi Kőhegyi Kápolna Búcsúja, idén 2016. szeptember 10-én szombaton volt. A Búcsúról készült videó felvétel itt tekinthető meg:

A Buda Környéki Televízió felvétele 

Korábbi meghívó

Tisztelt Egyházközség,

Főtisztelendő Plébános atya!

A Budaörsi Római Katolikus Egyházközség nevében szólítjuk meg Önöket abból az alkalomból, hogy a budaörsi Kőhegyi kápolna, melyet a Szeplőtelen Fogantatás tiszteletére emeltek, hosszú évek hányattatásai után az elmúlt években megújult. Ez a szent hely közel száz éven keresztül a Buda és Pest környéki hívek szívesen látogatott búcsújáró helye volt. Ezt a megszakadt hagyományt újítottuk fel búcsújáró elődeinkre emlékezve. Ennek lesz szép állomása 2016. szeptember 10-én, a Kőhegyi kápolnánkban 10 órakor bemutatott búcsú-szentmise, melynek főcelebránsa Spányi Antal székesfehérvári megyéspüspök lesz, akivel együtt imádkozásra és együtt ünneplésre hívjuk egész egyházközségüket! A szent mise után, jó idő esetén mindenkit szívesen látunk egy kis agapéra.

Az eseménnyel kapcsolatban kérdéseikre készségesen válaszolunk. Elérhetőségünk awendleralapitvany@gmail.com e-mail cím, vagy a 06 30 221 80 28-as telefonszám. További információt mindezzel kapcsolatban a facebook-on (fb.com/wendleralapitvany) vagy a www.brke.org honlapon találnak.

Budaörs, 2016. augusztus 15.

Varga János                                                                  Kovács Richárd

kanonok, plébános                                                            alapítvány elnöke