Ki válaszolgat Budaörs nevében a facebook-on???

Ki válaszolgat Budaörs nevében a facebook-on???Ki válaszolgat Budaörs nevében a facebook-on???

Valaki Budaörs nevében válaszol az új „hivatalos” Budaörs közösségi oldalon. Vajon Wittinghoff Tamás az illető? Vagy ki bújt a város neve mögé?

Budaörs Város hivatalos közösségi oldalán osztottam meg a „Valakinek megtetszett a budaörsi benzinkút?” című írásomat. Még nem törölték (eddig talán nem merték, de majd hamarosan megteszik..), de hozzászólás már érkezett Budaörs nevében.

A hozzászólásból „az ellenzék sejtetése ismét nem a tényeken alapszik…” következtethető, hogy Wittinghoff Tamás vagy valamelyik közeli támogatója írhatta a hozzászólásokat, nevét nem vállalva Budaörs Város nevében. Persze azon sem csodálkoznék, ha maga Wittinghoff Tamás írta volna a hozzászólásokat város nevében..

A hozzászóló kilétét illetően feltettem a kérdéseket:

„Ki ír Budaörs nevében? Kérem, hogy fedje fel magát az aki a város nevében írogat nekem!”

Hamarosan írásban is megkeresem Budaörs Város önkormányzatát!

Vajon elárulják, hogy ki volt az illető?

Frissítés:

A törvényi változások miatt kötelező a pályáztatás a Jegyző tájékoztatása szerint.” -írja a névtelen hozzászóló Budaörs nevében. Ha ez igaz lenne, akkor törvénytelen lett volna a szerződés meghosszabbítása is 2017. június 30-áig! Az előterjesztésben sem szerepelt, hogy törvényi előírás lenne a pályázat! De a TFVB ülésén rá is kérdeztünk, hogy törvényi előírás-e a pályázat kiírása, azt a választ kaptuk, hogy NEM. Tehát valaki hazudik?!…

 

Képernyő mentés a bejegyzésről (mielőtt törölnék)

Ki válaszolgat Budaörs nevében a facebook-on???

Ki válaszolgat Budaörs nevében a facebook-on???

Budaörs hozzászólásai a facebook közösségi oldalon

Budaörs Ez szokásos városi legenda! A törvényi változások miatt kötelező a pályáztatás a Jegyző tájékoztatása szerint. Ezen a jelenlegi üzemeltető is indulhat.
A többi mese!

Budaörs az ellenzék sejtetése ismét nem a tényeken alapszik…

Budaörs A címet pedig átírhatná a szerző, aki nem először rugaszkodik el a valóságtól: „Hiába kérték az önkormányzatot, nem mutyiztak, törvényesen jártak el”…

Löfler Dávid Ki ír Budaörs nevében? Kérem, hogy fedje fel magát az aki a város nevében írogat nekem!

A bejegyzés facebook-on: