Megrongálták a Kőhegyi Kápolnát, képek a rongálásról

Megrongálták a Kőhegyi kápolnát és környékét

Megrongálták a Kőhegyi kápolnát és környékét, újabb képek a rongálásról. Hogyan lehetne megakadályozni, hogy ez többet ne fordulhasson elő?

Megrongálták a Kőhegyi kápolnát és környékét

Korábbi bejegyzésemben írtam, hogy Megrongálták a Kőhegyi kápolnát és környékét. Akkor még csak a Minálunk.hu adott hírt a rongálásról. „Rossz dolgok történnek mostanában Budaörs emblematikus hegyén, a Kőhegyen. Valaki vagy valakik egyre-másra bemocskolják az ott található tárgyakat, szakrális helyeket.” -írták a rongálásról beszámoló cikkükben.

Megrongálták a Kőhegyi kápolnát és környékét

Azóta a Budaörsi Infó is beszámolt „Rongálás a Kőhegyen – Hogyan lehetne megakadályozni?” című cikkében a kőhegyi rongálásról. „A Kőhegyi kápolna fenntartója és tulajdonosa a Wendler Ferenc Szűz Mária Alapítvány. Az Alapítvány vezetője Kovács Richárd a Budaörsi Infónak elmondta, hogy elsősorban arra szeretnék felhívni a lakosság figyelmét, és kérni a budaörsieket, hogy vigyázzanak Budaörs értékeire.”

Megrongálták a Kőhegyi kápolnát és környékét

Hogyan lehetne megakadályozni?

Rendőrség, polgárőrség, térfigyelőkamerák, drónok, éjjelátók… és stb. írja a legtöbb hozzászóló. De a legfontosabb, hogy MI BUDAÖRSIEK figyeljünk egymásra és értékeinkre! Itt élünk már több mint harmincezren Budaörsön! Legyünk mi a város térfigyelő kamerái. Ha gyanúsat látunk, hívjuk a rendőrséget, polgárőrséget!

Ha bárki bármilyen gyanúsat vagy nem odaillő viselkedésű csoportosulást, tevékenységet észlel a városban, értesítse azonnal a Rendőrséget a 112-es vagy a 07-es telefonszámokon.

További képek a rongálásról

Megrongálták a Kőhegyi kápolnát és környékét Megrongálták a Kőhegyi kápolnát és környékét Megrongálták a Kőhegyi kápolnát és környékét Megrongálták a Kőhegyi kápolnát és környékét Megrongálták a Kőhegyi kápolnát és környékét