Bíró Gyula javasolja a járdán parkolást a Budaörsi lakótelepen

Bíró Gyula javasolja a járdán parkolást a Budaörsi lakótelepenBíró Gyula javasolja a járdán parkolást a Budaörsi lakótelepen

Bíró Gyula javasolja a járdán parkolást a Budaörsi lakótelepen, bár saját elmondása szerint is KRESZ ellenes és szabálytalan, „de a szükség törvényt bont”, fogalmazott a Baloldal Budaörs Fejlődésért Egyesület képviselője, aki nem mellesleg Budaörs Város alpolgármestere.

Este nyolc után a járdán parkolást javasolja Bíró Gyula, a budaörsi lakótelepen parkoló autósoknak, de napközben már nem javasolja. Bár saját bevallása szerint is szabálytalan és KRESZ ellenes, volt is belőle már probléma, azért javasolja…

Probléma megoldva, letudva! Ha megint kevés lesz a parkolóhely akkor lehet majd a parkokban, lépcsőházakban, sétálóutcákban, játszótereken vagy a lakótelepi kutyafuttatókban parkolni? Vagy majd mozgáskorlátozottak parkolási igazolványait osztogatja az alpolgármester?

A viccet félretéve/komolyra fordítva a szót, nem szerencsés bárkit is szabálytalanságra biztatni! Még egy képviselőnek vagy alpolgármesternek sem! A budaörsi lakótelepen valóban gondot jelent a parkolás, aminek a megoldására még a Budaörs TV szerkesztője is több alternatívát felkínál, a szabálytalanságra biztatás helyett.

De mit mond majd Bíró Gyula annak a babakocsit toló kismamának, aki a járdára parkoló autók miatt kénytelen az úttestre kitolni a babakocsit?

Vagy mit mond majd Bíró Gyula annak az autósnak, akit megbüntettek a közterület-felügyelők vagy a rendőrök, szabálytalan parkolásért?

És mit mond azoknak a közterület-felügyelőknek vagy a rendőröknek akik a szabályokat betartatják a lakókkal? „Én megengedtem!” ?

Vagy akkor majd nem vállal felelősséget a „jó tanácsaiért”?