BUDAÖRS RÁDIÓ FM104.8

BUDAÖRS RÁDIÓ FM104.8BUDAÖRS RÁDIÓ FM104.8

Budaörs Rádió FM104.8, hírek, helyi hírek, térető és hangtár Hallgassa a Budaörs Rádiót On-line!

Budaörsön hallgassa a Budaörs Rádiót! FM104.8 vagy online!

 FM104.8, ONLINE

Budaörs Rádió FM 104.8 – Hangtár

Budaörs Rádió FM 104.8

Egy hullámhosszon a hallgatóval

Először 2007 szeptemberében szólalt meg a Budaörs Rádió az FM 104,8 frekvencián. Az évek leforgása alatt a kistérség és elsősorban Budaörs egyik kedvelt és szórakoztató médiumává vált. A Budaörs Rádió üzemeltetője a Hunicom Stúdió Kft. nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden hallgatói csoport megtalálja a számára kedves zenei hangzást és az igényes műsort az FM 104,8 hullámhosszán.

A Budaörs központjából sugárzott adásokat úgy válogattuk össze, hogy az: színvonalas és értékteremtő legyen a hallgatók számára. A tematikus műsorok mellet, hétköznaponként reggeltől estig friss információkkal és hasznos tudnivalókkal látjuk el a Budaörs Rádió hallgatóit.

Zenevilág: a múltból a jelenig

A Budaörs Rádió egyedisége a sugárzott zenei válogatásában és a műsorok tematikájában rejlik. Az FM 104.8 a leghíresebb slágereket és azokat a zenéket is játssza, amiket máshol nem hallhat a közönség. A régi idők nagy slágerei, az elfeledett nagy kedvencek és a fiatalok által kedvelt meghatározó dallamok alkotják zenei műsorunk vázát. A 70-es évektől napjainkig felcsendülő slágerek és zenei különlegességek, valamint a magyar előadók feledhetetlen dalai miatt hallgatják a Budaörs Rádiót.

Adásunkat nem csupán Budaörsön, hanem a környező településeken és a szomszédos budapesti kerületekben (XI; XII; III) is értékelik. A Budaörs Rádiót az analóg adás mellett online is hallgatják. A mérések alapján helyi rádióként a Budaörs Rádió az ún. top száz adók közé tartozik az internethallgatók között. Véletlenszerű méréseinkből tudjuk, hogy az FM 104,8 frekvencia, mind a fiatal, mind az idős rádiózók körében hallgatott és kedvelt. Rádiónkat 18 éves kortól egészen a 60 éves korig figyelemmel kísérik szórási körzetünkben, hallgatói célcsoportunk a 25-50 közötti korosztály.

Szonda Ipsos és GfK Hungária kutatása

A helyi rádiós piac kezdeményezésére a Szonda Ipsos és Gfk Hungária 2009 júliusában végzett kutatásában a helyi rádiók szerepét vizsgálta. A helyi médiumok közül a helyi rádiók a leggyakrabban fogyasztott médiumok, a vizsgált népesség harmada (29%) hallgatja napi rendszerességgel a helyi rádiókat. A kutatás szerint a helyi rádiók azon médiumok közé tartoznak, ahol a közönséget kevésbé zavarják a reklámok, ezzel csökken a velük szemben tanúsított ellenállás is.(kutatás megrendelője: www.helyiradiok.hu)

Kapcsolat BUDAÖRS RÁDIÓ FM104.8

Cím: 2040 Budaörs, Csata utca 15.

Adás telefon: 06/30-558-05-48

Adás sms: 06/30-558-05-48

E-mail: info@budaors-radio.hu

Web: www.budaorsradio.hu