BUDAÖRSI POLGÁRI KASZINÓ: KISZELLY ZOLTÁN

Hotel Adler kávéházHotel Adler kávéház

Budaörsi Polgári Kaszinó szervezésében, 2017. március 17-én, 18.00 órakor, az Adler kávéházban Kiszelly Zoltán politológus, média-személyiség, Németország-szakértő tart előadást: Az elmúlt év változásai az EU-ban és hazánk megítélésében címmel.

Az előadó, Kiszelly Zoltán politológus 2016 márciusában volt a Polgári Kaszinónk előadója. Azóta is sűrűn találkozhatunk vele, véleményét állandóan kérik a hazai rádió és TV adók.

Tavalyi előadásában elemezte az EU és a világpolitika helyzetét és megbecsülte azokat a változásokat, amelyek várhatóak voltak. Előre becsléseinek nagy része azóta valósággá vált!
Hallhattuk az USA elnökválasztásáról, a Szíriai helyzetről, a EU-n belüli változásokról, az „Európai Egyesült Államok” és a „Nemzetállamok Európája” kérdésről, az EU-s tagországokban várható választásokról, a menekült helyzet alakulásáról, stb . kialakult véleményét, valamint a Hazánk megítélésének megváltozásáról szóló előrejelzéseit.
Most megismerhetjük véleményét arról is, hogy a két európai nagyhatalom, Németország és Franciaország és Hollandia polgárai a szuper választási évben, várhatóan milyen bölcs döntéseket hozhatnak?

A számunkra legfontosabb kérdésben is kifejti véleményét : milyen lehetőségei vannak Magyarországnak és a magyar politikának ebben a gyorsan változó világban nemzeti érdekeink képviseletére?

MEGHÍVÓ

A budaörsi Polgári Kaszinó szervezői, – a helyi Keresztény Értelmiségiek Szövetségének támogatásával,- tisztelettel és szeretettel meghívják Önt, kedves családját és barátait a

BUDAÖRSI POLGÁRI KASZINÓ

 2017. évi második rendezvényére.

Meghívott előadónk:

KISZELLY  ZOLTÁN

Politológus, média személyiség, Németország szakértő.

Előadásának címe:

Az elmúlt év változásai az EUban és Hazánk megítélésében.

Időpont: 2017. március 17, Péntek, 18.00 óra

 

Színhely: ADLER KÁVÉHÁZ

2040 Budaörs, Budapesti út 2.

Mindenkit szeretettel várunk!

Helybiztosítás a <drliptak.andras@t-online.hu>-n ,

és a  <ehn.vizinter@hu.inter.net>-n.