HTTPS -re vált loflerdavid.hu weboldal

HTTPS -re vált loflerdavid.hu weboldal, a korábbi HTTP-rőlHTTPS -re vált loflerdavid.hu weboldal, a korábbi HTTP-ről

HTTPS -re vált loflerdavid.hu weboldal, a korábbi HTTP-ről. A látogatók a változásból sokat nem fognak megérezni, (remélhetőleg). Az oldal címe https://loflerdavid.hu/ lesz a korábbi http://loflerdavid.hu/ helyett.

HTTPS -re vált loflerdavid.hu weboldal, de a korábbi címen is elérhető marad! Így semmit nem kell módosítani, a korábbi linkek továbbra is működni fognak. A változás csupán technikai előnyökkel jár majd.

A változás egyenlőre csak tesztüzemben működik, de valószínűleg végeleges marad, ha csak nem lesznek nagyobb problémák az oldal működésével.

Búcsú az eddigi Facebook lájkoktól, hozzászólásoktól

Sajnos a Facebook lájkok és hozzászólások egy adott bejegyzés címére kerülnek, így ezektől most elbúcsúzunk és kezdjük elölről. (bár nagyon minimális a változás, mégis egy másik címen jelenik meg az oldal)

Mi az a HTTPS?

A HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) egy internetes kommunikációs protokoll, amely gondoskodik az adatok integritásáról és bizalmas kezeléséről a felhasználó számítógépe és a webhely között. A felhasználók a webhelyek használatakor biztonságos és privát internetes élményt várnak el. Javasoljuk, hogy alkalmazza a HTTPS protokollt annak érdekében, hogy a webhely tartalmától függetlenül védje a felhasználók és az Ön webhelye közötti kapcsolatot.

A HTTPS használatával küldött adatok védelmét a Transport Layer Security protokoll (TLS) biztosítja, amely a védelem három kulcsfontosságú rétegét nyújtja:

  1. Titkosítás: Az átadott adatok titkosításával biztonságba helyezi azokat a lehallgatóktól. Ez annyit tesz, hogy webhelyek böngészésekor senki sem „hallgathatja le” a felhasználó kommunikációját, nem követheti őt több oldalon keresztül, illetve nem lophatja el az adatait.

  2. Adatok integritása – Az adatokat nem lehet módosítani vagy megfertőzni átvitel közben – történjen ez akár szándékosan, akár másként – anélkül, hogy a rendszer ezt érzékelné.

  3. Hitelesítés – Bizonyítja, hogy a felhasználók a megfelelő webhellyel kommunikálnak. Védelmet nyújt a közbeékelődéses támadással szemben, és növeli a felhasználók bizalmát, ami más üzleti előnyöket von maga után.