Figyelem! Veszélyes záróvonal a Garibaldi úton!

Figyelem! Veszélyes záróvonal a Garibaldi úton!Figyelem! Veszélyes záróvonal a Garibaldi úton!

Figyelem! Veszélyes záróvonal a Garibaldi úton! Az átépítéskor letakart korábbi útfelfestés záróvonalként a szembe sávba tereli a gyanútlan autósokat! Amíg nincs megoldás, mindenki figyeljen oda! Frissítve: Elkezdték a felfestés javítását!

Figyelem! Veszélyes záróvonal a Garibaldi úton!

Műhold képen a korábbi kialakítás, pirossal az új útvonal

A Garibaldi út melletti gyorsétterem és benzinkút, újabb gyorsétteremmel bővült. Az új étterem kialakításához a korábbi visszafordulósáv átépítésre került (piros vonallal jelöltem az új útvonalat). A régi útfelfestéseket letakarták és felfestették az új sávokat.

A problémát a korábbi útszélét jelző vonal okozza, melynek lefestése/letakarása nagyon gyorsan lekopott. Így záróvonalként az út jobb széléről indulva az utat keresztezve a szembejövő sávba tereli a záróvonalon át nem hajtó autósokat.

A Garibaldi úton jelentős forgalom halad át, itt jönnek le és mennek fel az autópályára igyekvő autóbuszok, kamionok és egyéb járművek. Nagy a kockázata annak, hogy valaki óvatlanul a rossz felfestés miatt szembetalálja magát a forgalommal! Ezért mindenki figyeljen oda! (Nem beszélve arról, hogy a gyorsétteremek és játszóházak milyen népszerűek a családosok körében.)

A problémát jeleztük az önkormányzatnak, remélhetőleg hamarosan megoldódik!

Figyelem! Veszélyes záróvonal a Garibaldi úton!

Műhold képen a korábbi kialakítás, pirossal az új útvonal, mellette a jelenlegi helyzet

Napirend előtti hozzászólásában Löfler Dávid (Fidesz-KDNP) arra hívta fel a figyelmet, hogy a Garibaldi útnál a visszaforduló sáv felfestése rossz, és ez zavart okoz az autósoknál. Lőrincz Mihály, a Műszaki Ügyosztály vezetője válaszként elmondta, hogy tudnak a problémáról, és levélben megkeresték az illetékeseket a javítás elvégzésének érdekében, ami reményei szerint néhány napon belül meg is történik. /a február 22-én megtartott képviselő-testületi ülés beszámolójából/

Frissítés:Elkezdték a felfestés javítását!

Ma arra autózva a következő látvány fogadott:

Elkezdték a felfestés javítását!

Elkezdték a felfestés javítását!

Örülök, hogy nem történt komolyabb baleset és remélem a javítás maradandó lesz (Nem kopik le mint a korábbi átalakításkor)!