Csenger-Zalán Zsolt: Támogassa a kormány küzdelmét, vegyen részt a nemzeti konzultációban!

Csenger-Zalán Zsolt: Támogassa a kormány küzdelmét, vegyen részt a nemzeti konzultációban!Csenger-Zalán Zsolt: Támogassa a kormány küzdelmét, vegyen részt a nemzeti konzultációban!

Csenger-Zalán Zsolt: Támogassa a kormány küzdelmét, vegyen részt a nemzeti konzultációban! 

– kérte sajtótájékoztató keretében  Csenger Zalán Zsolt országgyűlési képviselő, a külügyi és a nemzetbiztonsági bizottság tagja.

Támogassa a kormány küzdelmét, vegyen részt a nemzeti konzultációban! A hatósági árak eltörlésével veszélybe kerülne a rezsicsökkentés. A betelepítési kvóta kikényszerítésével a migránsok beengedésére kényszerítenének bennünket. A külföldről pénzelt, tömeges illegális bevándorlást segítő szervezetek sorozatos támadásokkal próbálnak meg nyomást gyakorolni a magyar bevándorlás-politikára. Brüsszeli bürokraták akarják meghatározni, milyen gazdaságpolitikát folytassunk, mennyi adót fizessünk!
A nemzeti konzultáció hat kérdése a nemzeti függetlenségről és a nemzeti szuverenitásról szól. A Brüsszellel vívott küzdelemhez a magyar emberek támogatását kérjük!
Mondja el véleményét! Május 20-ig küldje vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet vagy töltse ki azt a https://nemzetikonzultacio.kormany.hu/ oldalon.

Sajtótájékoztató (videó)

Csenger-Zalán Zsolt (facebook)

nemzetikonzultacio.kormany.hu

Brüsszel több olyan tervvel állt elő, amelyek veszélyeztetik Magyarország függetlenségét és biztonságát. Ezek érintik többek között a bevándorláspolitikát, a rezsicsökkentést, valamint az adó- és foglalkoztatáspolitikát is. Ahhoz, hogy megakadályozzuk a bürokraták veszélyes terveit, szükség van a magyar emberek támogatására. A konzultációban való részvétel egy erős kiállás a nemzeti függetlenség mellett. Az Ön véleményére is számítunk.

https://nemzetikonzultacio.kormany.hu/