Budaörsi szálak CEU ügyben, Budaörsön forgatott az ECHO TV

Budaörsi szálak CEU ügyben, Budaörsön forgatott az ECHO TVBudaörsi szálak CEU ügyben, Budaörsön forgatott az ECHO TV

Budaörsi szálak CEU ügyben, Budaörsön forgatott az ECHO TV. Itt érték el a CEU Holding Kft. és a CEU Ingatlanfejlesztő Kft. volt ügyvezetőjét, aki azt próbálta bizonygatni, hogy nem is Soros György alapította a CEU-t.

Új oknyomozó műsorral jelentkezett az Echo TV-n az egykori Célpont stábjának több tagja, köztük Losonczi Kata és Bohár Dániel, akikhez Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese is csatlakozott. Az első adásában a Soros-birodalom gyémántjáról, a CEU-ról és az egyetem hátteréről rántották le a leplet.

Budaörsön jelentős győzelmet aratott a Wittinghoff Tamás vezette, köztudottan kormányellenes, civilnek és függetlennek beállított Baloldal Budaörs Fejlődéséért Egyesület, melynek képviselői korábban baloldali pártokban aktivistaként és bukott jelöltekként is vállaltak szerepet.

Bár a „független” egyesület képviselői nyíltan járnak tüntetni, a Soros Györgyhöz fűződő kapcsolataikra még nem derült fény, pedig a kampány finanszírozása kapcsán elég sok a felmerülő kérdés. Az ECHO TV a CEU Holding Kft. és a CEU Ingatlanfejlesztő Kft. volt ügyvezetőjét a budaörsi Átlós utcában érte el (és ez lehet még csak a jéghegy csúcsa?) !

Az Informátor stábja a Soros magánegyetemét körülhálózó cégbirodalomra is vetett egy pillantást.

Soros CEU-ja nem csak ideológiai központ, nem csak hálózati elitképző, hanem kőkemény biznisz is. A CEU-hoz mintegy féltucat vállalkozás kapcsolódik, az önálló cégek vezetői pedig egyes társvállalkozásokban is felbukkannak, a CEU-s üzleteket bonyolítók köre jól körülhatárolható. Kiss Márk László például a CEU Holding Kft. és a CEU Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezetői tisztségét is ellátta egészen 2017. február 28-ig, amikor is a két CEU-s cég a Közép-európai Egyetem Szolgáltató és Ingatlankezelő Kft.-vel karöltve be nem olvadt a Kis-Buda Center Irodaházépítő és Értékesítő Kft.-be. Hab a tortán, hogy Kiss Márk László a Kis-Buda Center ügyvezetője” – hívja fel a figyelmet az Informátor.

Meglepő, hogy a műsorban az ügyvezető akit Budaörsön értek utol, azt próbálja bizonygatni, hogy nem is Soros György alapította a CEU-t…

Az Informátor adásában 14:25-től látható a Budaörsi kitérő, de érdemes megnézni az egész adást!

Informátor (2017-05-05)

A Soros-birodalom koronagyémántjáról, a tőzsdecápa mellényzsebéből kikandikálók által rettenetesen féltett CEU-ról rántotta le a leplet az Informátor stábja az Echo Tv új oknyomozó magazinjának első adásában. Bohár Dániel és Szarvas Szilveszter kiderítette, a spekuláns magánegyeteme előnyben részesíti az aktivista múlttal bíró diákok felvételi kérelmét, a Soros-fiókák előtt pedig minden CEU-s ajtó azonnal nyílik. Az Informátor arra is rávilágít, Soros miként aktivizálta ellenzéki politikusokból, liberális újságírókból és válogatott utcai hangoskodókból álló hálózatát a CEU mellett és az Orbán-kormány ellen. Az Informátor a Soros egyetemet körülhálózó milliárdos cégháló kusza szálait is kibogozta. Miként működik Soros fantomegyeteme ideológiai központként és hálózati elitképzőként? Kiderül az Informátorból.

Budaörsi képviselők független civilek  a CEU mellett.

Budaörsi képviselők a CEU mellett

Budaörsi képviselők a CEU mellett

A Budaörsi „független” képviselőket megint csak a Budaörsi Napló, Eller Erzsébet írása buktatta le (mint korábban a polgármester rokoni és politikai kapcsolatait az egészségügyi központ kapcsán). „Budaörsiként a tegnapi tüntetésről” című cikkében összeszedte a város képviselőinek bejegyzéseit a közösségi oldalaikon a CEU tüntetés kapcsán. Ez később gondot okozhat a függetlenség álcáját felöltő BFE-s képviselőknek…

A cikk ezzel a felvezetővel kezdődik:

Az országos nem kormánypárti média híradása szerint április 9-én vasárnap este mintegy 80 ezren vettek részt a CEU ellehetetlenítésére hozott törvény által kiváltott, a kormány elleni tüntetésen. Összehasonlításként: városunk lakossága az apró gyerekekkel együtt mintegy 30 ezer. S ha mindannyian nem is voltunk ott, azért szép számmal igen, legalábbis ez derült ki lapunk ismerőseinek a facebook-os bejegyzéseiből.

A felvezetőből érződik, hogy a cikk szerzője melyik oldalon áll és melyik oldalt próbálja erősíteni önkormányzati támogatásból, annak ellenére, hogy ez most nem biztos, hogy jó a „független” képviselők álcájának.

A „független” polgármester: „…Wittinghoff Tamás pedig élőben közvetítette videón, ahogy haladt a tömeggel.” – írta meg a Budaörsi napló.

Bakó Krisztina, aki a honfoglalás kapcsán kifejtett elképzelései kapcsán vált hírhedté (#CEU #honfoglalás?)

Szabad ország, szabad egyetem! / Szabad ország, szabad egyetem! / A CEUnak maradni kell, / Az Orbánnak takarodni,/Szabad ország, szabad egyetem” – skandálta a tömeg a videón, amit már egy másik, baloldali, liberális önkormányzati képviselő, Bakó Krisztina tartott fontosnak kiemelni. Ő saját tudósítás helyett rábízta a munkát a hivatásos médiára, a 444.hu-ra, az Indexre és a Magyar Narancsra, és ezek írásait, fotóit, videóit osztotta tovább. – írta meg a Budaörsi napló.

Ehhez szólt hozzá egyebek között a párt egyik helyi önkormányzati képviselője is, Tóth Ferenc, aki szintén folyamatosan közvetítette a közösségi oldalán, hogy éppen mit lát a tüntetés résztvevőjeként: „Vesztenivalója az államfőnek nincs, már most a leghosszabban hivatalban lévő köztársasági elnök Göncz Árpád óta, pozíciója 2022-ig biztosított, utána az egzisztenciáját magas színvonalon garantálja a törvény.„- írta meg a Budaörsi napló.

Várjuk a további fejleményeket, leleplező riportokat, videókat. Bár nagyon nem fogunk meglepődni…

Kapcsolódó

Vörös szőnyeges fogadtatás jár az aktivistáknak Soros egyetemén – A CEU leleplezésével indult az Informátor az Echo Tv-n