Bedőlt mobil WC a város közepén – visszaállították

Bedőlt mobil WC a város közepén

Bedőlt mobil WC a város közepén, hetek óta ez a látvány fogadja a lakosokat és a turistákat a Városmarketing Gyémánt díjas Budaörsön. Most visszaállították.

A Károly király utcában „mindig történik valami”. Év elején csőtörés volt (több helyen is), majd autó gyulladt ki, egyik napról a másikra elkezdték kikátyúzni az egész utcát, nemrég pedig parkolóhelyeket kezdtek kialakítani a főút felőli oldalán.

A bedőlt mobil WC-t felállították, remélhetőleg a munka hamarosan folytatódik.

A bedőlt mobil WC-t felállították, remélhetőleg a munka hamarosan folytatódik.

A parkoló építési munkák leálltak (a képen látható vízelvezető csatorna miatt) és a munkaterületen lévő mobil wc bedőlt, erről a minálunk.hu is beszámolt. Az esetet jeleztem a műszaki-ügyosztálynak és a szerdai képviselő-testületi ülésen napirend előtt is felszólaltam az ügyben.

A képviselő tájékoztatást kért a Károly király utcánál megkezdett parkolóépítés megtorpanásáról is, és kérte az ottani állapotok rendezését. Az ügyosztályvezető ennek kapcsán ismertette, hogy a beruházás megkezdésekor szembesültek vele, hogy a nem önkormányzati kezelésű területen a csapadékcsatorna túl magasan van, állapota pedig kritikán aluli, ezért annak cseréje szükséges mielőtt továbbhaladna az építkezés. A terület rendezésére addig is ígéretet tett.

A bedőlt mobil WC-t másnap felállították, remélhetőleg a munka hamarosan folytatódik.