Becz György nyílt levelet kapott a választókerületében élő lakosoktól

Becz György nyílt levelet kapott a választókerületében élő lakosoktólBecz György nyílt levelet kapott

Becz György nyílt levelet kapott a választókerületében élő lakosoktól, amiben arra kérik, hogy (kivételesen) képviselje az érdekeiket és menjen be a szakbizottság ülésére, mint a körzet képviselője.

Becz György körzetében „mindig történik valami”. Legutóbb stadiont épített, most egy hatalmas BAUHAUS áruház épül a körzetében a fák kivágásával. Ezzel főleg az a baj, hogy a lakosok beszámolói szerint ezekről a beruházásokról a képviselőjük annyit sem tud érdemben mondani, mint amit az ott élők nagy nehezen kiderítenek.

Pénteken derült ki, hogy hétfőn (2017.09.11.) a szakbizottság ismét tárgyalja a korábban visszavont, BAUHAUS áruházzal kapcsolatos előterjesztést. Ezért a helyi lakosok nyílt levélben fordultak képviselőjükhöz amiben arra kérik, hogy jelenjen meg a szakbizottság ülésén és képviselje őket. Amennyiben nem tud részt venni a szakbizottság ülésén – korábban így történt – arra kérik, hogy kezdeményezze a napirend halasztását.

Nyílt levél a 9. választókerület képviselőjének, Becz György képviselő Úrnak

Tisztelt Becz György képviselő Úr!

A választókerületében élő lakosok nevében keresem Önt azzal a kéréssel, hogy a hétfői (2017.09.11., 14:00) Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottság ülésére elmenni szíveskedjen és a lakosok érdekeit a „Tájékoztató Budaörs Kereskedelmi Parkjának (Auchan) Telepítési Tanulmánytervéről” című napirendnél felszólalásával képviselni szíveskedjen.

Bizonyára Ön is tudja, hogy ez a napirend a létesítendő BAUHAUS áruház tanulmánytervéről szól, mely beruházás jelentősen érinti az Ön körzetében élő lakosokat. Ezért kérjük, hogy a szakbizottság ülésén jelenlen meg, és képviselje a lakosok érdekeit!
Tájékoztatom továbbá, hogy aláírásgyűjtésbe kezdtünk Budaörsön, és az eddigi tapasztalatok alapján a megkérdezettek többsége nem támogatja a beruházást.

Amennyiben a szakbizottság hétfő ülésén nem tud reszt venni, kérjük, hogy haladéktalanul kezdeményezze a napirend halasztását!

Levelemet másolatban a képviselő-testület valamennyi tagjának, valamint a helyi média képviselőinek is küldöm.

Köszönettel:

Kenesei Balázs
Lakhelyünk nyugalmáért és a fákért! civil kezdeményezés képviseletében

Kapcsolódó anyagok a témában:

Budaörsön erdőt vágnak ki, BAUHAUS épülhet a helyén

BAUHAUS tanulmányterv: újra napirenden, a civilek tiltakoznak

Becz György nyílt levelet kapott a választókerületében élő lakosoktól