Felújítják a Farkashegy-Katlan Vitorlázórepülő Emlékművet

Felújítják a Farkashegy-Katlan Vitorlázórepülő EmlékművetFelújítják a Farkashegy-Katlan Vitorlázórepülő Emlékművet

Példás társadalmi és sportszakmai összefogás keretében idén megújul a magyar repüléstörténet egyik emblematikus helyszínén, a hazai vitorlázórepülés tulajdonképpeni bölcsőjében található, az évtizedek során teljesen leromlott állapotú Farkashegy-Katlan Vitorlázórepülő Emlékmű.

Felújítják vitorlázórepülő emlékművet, ami az évek során nagyon rossz állapotba került. A turisták által közkedvelt emlékmű is a rongálók áldozatává vált.

Mikor legutóbb az emlékműnél jártam én is ledöbbentem az állapotán. A szárnyakból már csak egyet láttam a helyszínen és azt is rendkívül rossz állapotban.

Most az Aeroklub FarkashegySportegyesület állt neki  a felújításnak. A munkálatokról friss képeket és videókat láthatunk a közösségi oldalukon!

Aki teheti legalább egy kedveléssel/lájkal támogassa az oldalukat!

www.facebook.com/farkashegykatlanemlekmu

Felhívás

Ha szeretnéd támogatni a felújítási munkálatokat, azt az Aeroklub FarkashegySportegyesület alábbi bankszámlaszámára „emlékmű támogatás” megjegyzéssel ellátott átutalással teheted meg. A felújítást végző csapat hálásan köszöni a legapróbb támogatást is!

A 20.000 Ft feletti támogatást nyújtók neve megjelenik majd az emlékmű melletti információs táblán is (kivéve, ha külön kérik a névtelenséget).

As a result of exemplary social and sport collabortation, the Farkashegy-Katlan Gliding Monument which can be found in a degraded state at the emblematic locale of Hungarian aviation history, actually in the cradle of Hungarian gliding (essentially in Hungarian Wasserkuppe  ?), will be renewed. In case you would like to support the renovation work, you can initiate a money transfer to the following bank account number of Aeroklub Farkashegy with the comment „emlekmu tamogatas (monument support)”. The renewal team is really thankful even for the smallest amount of support!

Names of the donors giving more than 70 EUR will be displayed on the information board next to the monument (except if they explicitly request anonimity).

Bank neve | Name of the bank
Budapest Bank

Bankszámlaszám | Bank account number
10102086-03129802-00000005

IBAN kód | IBAN code
HU68 1010 2086 0312 9802 0000 0005

SWIFT kód | SWIFT code
BUDAHUHB

Facebook: www.facebook.com/farkashegykatlanemlekmu

Linkek:

Budaörsi Infó – Emlékmű, ami nem is emlékmű Budaörs felett

Milyen legyen a budaörsi Vitorlázó-emlékmű?

Elkezdődött!