Október 1-én vasárnap jelentős útlezárás lesz Budaörsön félmaraton miatt.

Október 1-én vasárnap jelentős útlezárás lesz Budaörsön félmaraton miatt.A lezárt útszakasz

Október 1-én vasárnap jelentős útlezárás lesz Budaörsön 8:00 órától 14:00 óráig, a Bridgestone Budaörs Félmaraton miatt. A megadott időszakban a lezárt útszakaszon a gépjármű közlekedés tilos!

A lezárt útvonalak megtekinthetők az alábbi (nagyítható) térképen. Idén (a térképtől eltérően) csak a Nefelejcs utcáig ér majd a főút lezárása, ami a katolikus templomba érkezők közlekedését megkönnyíti.

Október 1-én vasárnap jelentős útlezárás lesz Budaörsön félmaraton miatt.

Nagyobb térkép, nagyítható!

Szeretettel várunk a Bridgestone Budaörs Félmaratonra!

2017-ben negyedszer kerül megrendezésre a Budaörsi Futófesztivál, amelynek tavaly közel 1000 résztvevője volt. A világ egyik legnépszerűbb sportja a futás, mely szorosan összefügg az egészségmegőrzéssel és a tudatosan felépített életmóddal.

Az esemény megrendezésével célunk, hogy a versenyzés mellett a családok számára is egy tartalmas, örömteli programot hozzunk létre. Különböző korosztályoknak és edzettségi szinteknek megfelelő távokon próbálhatják ki magukat a versenyzők. Az idei évben a felnőtt mezőny mellett szeretnénk még inkább támogatni gyerekeket és az általános iskolákat, hogy a futás és a mozgás örömére ösztönözzünk a kicsiket és nagyokat egyaránt. Ezért elindítjuk a SAGA FiniMini – Suli Maratont, ahol a legtöbb diákkal induló iskola nyeri meg a fődíjat. A sportnap keretein belül mozgalmas színpadi, zenés produkciókkal, tombolával és egyéb meglepetés programokkal várjuk a résztvevőket és az érdeklődő vendégeket.

Távok:

– félmaraton egyéniben (21km)
– félmaraton csapatban (3x7km)
– gyermek FINI MINI SULI Maraton korosztályonként 14 éves korig (2 km)

Időpont, helyszín:

Időpont: 2017. október 1.
Rajt/Cél: Budaörs, Hársfa u 29. (1.sz. Általános Iskola)
Rajt időpontja: 9:00
Nevezés: 2017. június 1-től

További információ a http://budaorsfutas.hu Bridgestone Budaörs Félmaraton weboldalán .