Megtagadta a tiszteletadást Wittinghoff Tamás a kommunizmus áldozatainak emléknapján

Megtagadta a tiszteletadást Wittinghoff Tamás a kommunizmus áldozatainak emléknapján

Wittinghoff Tamás Budaörs város polgármestere megtagadta a tiszteletadást a kommunizmus áldozatainak emléknapján, három év telt el azóta, de a mai napig nem kért bocsánatot.

Wittinghoff Tamás, Karácsony Gergely tanácsadója, Budaörs polgármestere, volt SZDSZ-es ügyvivő, ma már függetlennek tűnő egyesület színeiben politizáló megmondó ember, három éve a kommunizmus áldozatainak emléknapjára tűzte ki a képviselő-testület ülését, de az emléknapról megfeledkezett.

Gáspár Béla a Fidesz-KDNP frakciójának képviselője napirend előtti felszólalásában az emléknapra való tekintettel kérte, hogy felállva, egyperces néma tiszteletadással emlékezzen a képviselő-testület a kommunizmus áldozataira.

Wittinghoff Tamás a kérést elutasította, nem rendelte el az egyperces néma tiszteletadást az áldozatok emlékére, inkább arról tartott előadást, hogy szerinte nem is volt kommunizmus Magyarországon.

Kövér László megadta a tiszteletet

Wittinghoff Tamás miután a tiszteletadást elutasította, azzal próbált érvelni, hogy vele az ülés előtt nem egyeztettek és Kövér László is hasonlóképpen járt el a parlamentben.

De ez nem igaz.

Az alábbi videóból kiderül, hogy Kövér László megadta a tiszteletet és egyperces néma tiszteletadást rendelt el az MSZP-s kérésre (minden előzetes egyeztetés nélkül).

Wittinghoff Tamás a mai napig Budaörs Város polgármestere és a mai napig nem kért bocsánatot.

De mit is várunk? Wittinghoff Tamás egyesületének „kiemelkedő” tagja, a budaörsi képviselő-testület képviselője, a budaörsi kulturális bizottság elnöke, Bakó Krisztina egy ülésen kifejtette: loptak, csaltak, hazudtak, gyújtogattak és erőszakosak voltak a honfoglalók.

Kapcsolódó bejegyzések

Bakó Krisztina: loptak, csaltak, hazudtak, gyújtogattak és erőszakosak voltak a honfoglalók

Kőhegyi tájseb – megdöbbentő leleplező videó

Wittinghoff Tamás lebuktatta a BFE-t?

Rendkívüli: Wittinghoff Tamás is részt vett a polgármesterek találkozóján (Videó)

Székelyzászló Budaörsön elutasítva