Hemzseg a hibáktól Karácsony és Wittinghoff hirdetése

A legtöbb helyesírási és tördelési hiba éppen az oktatásiminiszter-jelölt programjában van – írta meg a mandiner. Wittinghoff Tamás önkormányzati „miniszter-jelölt” a hírdetés szerint.

Hemzseg a tördelési, helyesírási hibáktól Karácsony és Wittinghoff hirdetése

Wittinghoff a „független”

Nemrég bejelentette árnyékkormánya tagjait Karácsony Gergely, többek között Wittinghoff Tamást, akit az önkormányzati ügyekért felelős tárca miniszter-várományosaként mutatott be.

Ez azért is meglepő mert Budaörsön Wittinghoff Tamás a Budaörs Fejlődéséért Egyesület jelöltje ként lett Budaörs Város „független” polgármestere.

Az egyesület weboldalán a következő szerepel a „küldetésünk” címszó alatt:

„A Budaörs Fejlődéséért Egyesület azért jött létre, hogy legyen egy olyan szervezet a városban, amely pártpolitikai érdekektől mentesen dolgozik, kizárólag a város fejlődését szem előtt tartva.”

A volt SZDSZ-es Wittininghoff Tamás eddig minden alkalmat megragadott arra, hogy a kormányt kritizálja független városvezető szerepébe bújva. De most, hogy választások közelednek, eddigi „függetlenségével” sem törődve – hitelességét semmibe véve – rohan, hogy az ellenzéki árnyékkormány tagja lehessen…

Ki kell rúgnunk a tördelőt

Az M1 Híradó stábja megkérdezte Karácsony Gergelyt, hogyan készülnek a kormányzásra vagy egy oktatási reformra, ha egy rövid hirdetésben sem tudják megjeleníteni helyesen elképzeléseiket. Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje szerint nem ők, hanem a tördelő a hibás a bakikért.

Ki kell rúgnunk a tördelőt, de azt gondolom ez nem egy politikai probléma” – felelt Karácsony Gergely.