Kézilabda sportcsarnok épülhet a Budafoki utcában

Kézilabda sportcsarnok épülhet a Budafoki utcábanKézilabda sportcsarnok épülhet a Budafoki utcában

A Budaörsi Kézilabda Sport Nonprofit Kft. a látványcsapatsport támogatás rendszerében a 2018-as évben pályázni szeretne saját sportcsarnok építésére, ami Budafoki utcában, az 1-es iskola mögötti területen valósulna meg.

A Budaörsi Kézilabda Sport Nonprofit Kft. tájékoztatta Budaörs Város önkormányzatát arról, hogy a látványcsapatsport támogatás rendszerében a 2018-as évben pályázni szeretne saját sportcsarnok építésére.

Kérelmükben kifejtik, hogy jelentősen megnőtt a sportolni vágyó gyermekek száma, így már évek óta teremidő hiánnyal küzdenek, a létszámuk elért arra a kritikus szintre, amikor minőségi munkát már csak egy új csarnok megépítésével tudnának biztosítani.

Kézilabda sportcsarnok épülhet a Budafoki utcában

látványtervek

A megvalósítani kívánt sportcsarnok építéshez Budaörs Város önkormányzatának támogatását kérik abban, hogy adjon tulajdonosi hozzájárulását a sportcsarnok beruházás önkormányzati ingatlanon (2040 Budaörs, Budafoki utca 28 -30. szám alatti, 4080/8 helyrajzi számú ingatlanra ) történő megvalósításához.

Kézilabda sportcsarnok épülhet a Budafoki utcában

Az előterjesztés sürgősséggel került a pénzügyi bizottság elé és a képviselő-testület április 25-ei ülésén dönthet róla.

Kapcsolódó

Az előterjesztés és mellékletei, megtekinthetőek itt.

Korábban is voltak tervek kézilabda csarnok építésére.