Simándi Szelim gúnyos nevetés közben minősítette a képviselő-testület munkáját.

Simándi Szelim gúnyos nevetés közben minősítette a képviselő-testület munkáját.Simándi Szelim gúnyos nevetés közben minősítette a képviselő-testület munkáját.

Simándi Szelim BFE-s képviselő arra a kérdésre, hogy a korlátozott parkolás mellett, hogyan tudnak lakosok is részt venni a képviselő-testületi üléseken, gúnyos nevetés közben válaszában nem túl intellektuális produkciónak minősítette az ülést.

A Budaörs Városi Televízió napirend után című vita műsorában Simándi Szelimet kérdeztem arról, hogy a városháza parkolójában bevezetett korlátozott idejű parkolás mellett, hogyan tudnak majd a lakosok részt venni a képviselő-testület ülésein.

Meglepő, gúnyos válasz érkezett

Simándi Szelim érdemben nem tudott válaszolni a feltett kérdésre, de azt elmondta, hogy szerinte nem túl intellektuális a képviselő-testületi ülés, ezért nem is hiszi, hogy bárkit is érdekelne.

„Ha valaki folyamatosan és egy huzamban szeretné végighallgatni a képviselő-testületi ülést.”

Gyanítom, hogy egyébként kevés ilyen ember van.” /Itt már gúnyos nevetés az arcán./

„Azért nem mindig egy,  – hogy mondjam – intellektuális produkció ami ott zajlik.” /Fejtette ki véleményét/

Akit érdekel nézze meg az interneten..

Miután minősítette az ülést, de megoldást nem tudott a felvetett problémára javasolta, hogy nézze mindenki interneten az ülést. Ebből úgy tűnik a Budaörs Fejlődéséért Egyesület nem szeretné, ha a lakosok részt vennének a képviselő-testületi üléseken.

Nem túl intellektuális produkció

Vajon mire gondolt Simándi Szelim amikor így minősítette a budaörsi képviselő-testületi üléseket?! Talán Wittinghoff Tamás jutott eszébe, aki polgármesterként az üléseket vezeti? Vagy a BFE-s képviselőkre gondolt, akik jelentős többségben tíz fővel képviseltetik magukat? (Arra nem gondolt, hogy saját magát is minősítette ezzel?!) Talán politikai ellenfeleit akarta ezzel minősíteni?

Talán Bakó Krisztinára gondolt?