A Budaörsi Nő 2019 – kiállítás a Városházán

A Budaörsi Nő 2019 – kiállítás a VárosházánA Budaörsi Nő 2019 – kiállítás a Városházán

Ötödik éve hívja fel a figyelmet Nőnap alkalmából 10-10 hölgyre a Budaörsi NŐ című kiállítás a Városházán. A 2019-es kiállítás megnyitója március 8-án 18 órakor lesz, ekkor derül ki, hogy idén ki a 10 kiválasztott hölgy, akik értünk, budaörsiekért dolgoznak, és életük, munkásságuk példaértékű. 

Az elmúlt négy évben március 8-án – Nőnapon – 10-10 hölgyet mutattak be a szervezők a Budaörsi NŐ projekt keretében a Városházán. A róluk készült profi fotók egy hónapon át voltak láthatók a Városháza aulájában. A fotókiállítás minden évben jótékony árveréssel zárul.

A befolyt összeget 2015-ben a Budaörsi Mentőállomásnak ajánlották fel, 2016-ban a Babagenetika mozgalomnak. 2017-ben a Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület, és a Budaörs és Kistérsége Mentéséért Alapítvány eszközvásárlását segítették vele, 2018-ban a Budaörsi Tanodát támogatták.
Idén a Lélekzuhany Gospel Kórus javára árvereznek el 10 budaörsi tájképeket és 10 képzőművészeti alkotást is, amit neves művészek ajánlottak fel. Név szerint: Tóth József Füles, Gulyás Boglárka, Bodnár Gábor, Ráthonyi Kinga, Neil Wolstenholme, Györfi András, Nagy Gyöngyi, Kadosa Kiss József, Kádár Gabriella, Somogyi Ferenc. 
Ezekre a tárgyakra március 8-tól április 8-ig lehet majd licitálni A Budaörsi NŐ közösség oldalán (FB/abudorsino).

A Budaörsi NŐ projekt célja egy olyan közösség kialakítása, amely aktívan közreműködik a helyi jótékonysági programok megvalósításában, felkarolja, és segíti a leendő Budaörsi NŐ-ket. 


A projekt különlegessége, hogy a korábbi évek Budaörsi NŐi segítenek a szervezésben, idejüket, energiájukat nem kímélve, így valósulhat meg ez a különleges kiállítás évről évre! 

A Budaörsi NŐ fotókiállítást 2015-ben rendezték meg először. A projekt kitalálója és megvalósítója Májer MSE, a Budaörsi Infó munkatársa.

Fantasztikus emberek között élünk, ismerjük meg őket egy kicsit jobban.

A képeket egy hónapon keresztül lehet megtekinteni a Városháza aulájában.