Parkolási korlátozás keddtől csütörtökig a Szabadság út központi részén Budaörsön

Parkolási korlátozás keddtől csütörtökig a Szabadság út központi részén BudaörsönParkolási korlátozás keddtől csütörtökig a Szabadság út központi részén Budaörsön

2019. április 23. 07.00 órától április 25-én 18.00 óráig parkfenntartási munkákat végeznek a Szabadság út mindkét oldalán, a Kisfaludy-Petőfi utca és a Károly király utcai körforgalom közötti, valamint a Jókai Művelődési ház előtti szakaszán.

A munkavégzés ideje alatt kérjük a szervizút szalaggal körbekerített parkolóhelyeit szabadon hagyni! 

Tájékoztató parkfenntartási munkák végzéséről

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szabadság út mindkét oldalának a Kisfaludy-Petőfi utca és a Károly király utcai körforgalom közötti, valamint a Jókai Művelődési ház előtti szakaszán 2019. április 23. 07.00 órától április 25-én 18.00 óráig parkfenntartási munkavégzés lesz. Az utat szegélyező sávban a téli szóróanyaggal szennyezett talajréteget kitermeljük, helyére friss termőföldet terítünk, hogy az egynyári virágok jó minőségű talajban növekedhessenek.

Tekintetbe véve, hogy a munkavégzés forgalmas útszakaszon történik, törekszünk arra, hogy az autós forgalmat lehetőleg ne akadályozzuk, ezért az anyagmozgatáshoz a szervizút parkolóhelyeit vesszük igénybe, a lehető legrövidebb ideig. 

Kérjük, hogy a szervizút szalaggal körbekerített parkolóhelyeit az autók biztonsága és a zavartalan munkavégzés érdekében szíveskedjenek szabadon hagyni!

Budaörsi Polgármesteri Hivatal
Műszaki Ügyosztály

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

forrás: budaors.hu