Nem nyitott meg, most eladó a budaörsi fizikoterápiás központ?

Nem nyitott meg, most eladó a budaörsi fizikoterápiás központ?Nem nyitott meg, most eladó a budaörsi fizikoterápiás központ?
Miért nem nyílik meg a fizikoterápiás központ Budaörsön?

A mai napig nem nyílt meg az egészségügyi központ melletti fizikoterápiás központ, amit a városvezetés fizikoterápiás központ céljára értékesített. Most felbukkant az ingatlanhirdetések között.

A Budaörs, Kossuth L. u. 5. szám alatt kialakított fizikoterápiás központ ellátásba történő bekapcsolása, az ingatlan rendezetlen jogi helyzete miatt, a mai napig nem történt meg.

Ennek oka, hogy Wittinghoff Tamás és a Budaörs Fejlődéséért Egyesület képviselőiből álló városvezetés értékesítette az egészségügyi központ melletti stratégiailag fontos területet, azzal a céllal, hogy ott fizikoterápiás központ létesüljön.

Meg akarták spórolni a központ kialakításának költségeit, ezért inkább magánkézbe adták az ingatlant. A fizikoterápiás központ elkészült, de megnyílni már nem tudott, mert jött a budaörsi egészségügyi központot érintő botrány, aminek következtében leváltották a korábbi szolgáltatót.

A háttérben a jogi viták a mai napig tartanak, a fizikoterápiás központ azóta sem nyílt meg és az egészségügyi központ másik utcában volt kénytelen szolgáltatást bővíteni, ami a hibás döntés súlyos következménye.

7 kérdés a budaörsi egészségügyi központ kapcsán

Új fejlemény? Árulják az ingatlant?

Az ingatlanhirdetések között felbukkant a budaörsi egészségügyi központ melletti, önkormányzat által fizikoterápiás központ létesítésére értékesített ingatlan. (ha valós a hirdetés) A hirdetésben olvasható:

Budaörsön a Kossuth Lajos utcában, két éve épült, 190 nm-es ingatlan
( 30 nm terasz + 6 autóbeálló, nagy udvar) gondozott kerttel eladó!
Az épület korszerű, a mai elvárásoknak megfelelő fizikoterápiás központ, 
vadonatúj gépekkel, bútorokkal felszerelt. 
Jelenleg nem működik, beindítása az új tulajdonos feladata lesz.

A jogi vitákról nincs információnk, de csak bízhatunk abban, hogy ez a budaörsiek számára stratégiailag fontos épület nem csúszik ki végleg a város kezéből, a jelenlegi vezetés hibájából.

Ritter Gergely szerint is jó kérdés: Miért magán cég?

A fizikoterápia kapcsán már látjuk miért nem jó egy magáncég, de a miért jó kérdésre Ritter Gergely-t (aki orvos és önkormányzati képviselő), kérdezték a városi televízióban:

Kapcsolódó bejegyzések

Hibás döntéseknek nincs felelőse Budaörsön? Ilyenkor hol a híres polgármester?

Wittinghoff Tamás „nevelő apa” nevelt fiáról ír már a Budaörsi Napló is!

Ritter Gergely szerint is jó kérdés: Miért magán cég?

Bedőlt a budaörsi betegellátás, csődben az EUROP-MED Kft?