Wittinghoff Tamás kultúráért felelős bizottsági elnöke szerint: A honfoglaló Magyarok loptak, csaltak, hazudtak, gyújtogattak és erőszakosak voltak

Wittinghoff Tamás kultúráért felelős bizottsági elnöke szerint: A honfoglalók Magyarok loptak, csaltak, hazudtak, gyújtogattak és erőszakosak voltak

Bakó Krisztina Wittinghoff Tamás támogatásával lett képviselő és a mai napig a budaörsi Közoktatási, Művelődési, Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke, megdöbbentő kijelentései ellenére is.

Mit gondol a budaörsi képviselő a honfoglalásról?

Wittinghoff Tamás képviselője és a kultúráért felelős bizottság elnöke a budaörsi képviselő-testület ülésén a következőket mondta:

„… vagy ha az 1000 évvel ezelőtt történtekre gondolunk, akkor Európában egy egészen messziről, keletről, Belső-Ázsiából érkező idegen kultúrájú, erőszakos nép végigdúlta Európát, lopott, csalt, hazudott, gyújtogatott, mindent bevetett, majd még ráadásul még földet is, azaz hont foglalt magának.” Bakó Krisztina (BFE), Budaörs, 2016. február 24.

Következmények nélküli Budaörs

A megdöbbentő kijelentések után minden jóérzésű politikai szereplő lemondásra szólította fel a képviselő asszonyt. A lakosság több petíciót is indított a lemondását követelve. De mind hiába, a mai napig nem mondott le és nem volt következménye kijelentéseinek.

Úgy tűnik Wittinghoff Tamás Budaörs polgármestere szerint az ilyen kijelentések a budaörsi kultúráért felelős bizottság elnökétől elfogadhatóak, minden következmény nélkül.

Bakó Krisztina lemondatása a budaörsiek kezében van

2019. október 13-án önkormányzati választások lesznek. A budaörsi polgároknak lehetőségük lesz olyan polgármestert és képviselőket választani, akiket nem kell majd a megdöbbentő kijelentéseik miatt szégyellniük.