Ezért nem mindegy milyen képviselője lesz választókerületünknek. Választókerületünk képviselőjelöltjeinek tv vitája (4.vk.)

Ezért nem mindegy milyen képviselője lesz választókerületünknek. Választókerületünk képviselőjelöltjeinek tv vitája (4.vk.)Ezért nem mindegy milyen képviselője lesz választókerületünknek. Választókerületünk képviselőjelöltjeinek tv vitája (4.vk.)

Az ígéretek többsége ígéret maradt a Budaörs Fejlődéséért Egyesület (BFE) képviselőjének megválasztása után. A korábban már elkészült tervek többsége nem valósult meg, öt év után most ébredt fel a körzet jelenlegi képviselője…

A budaörsi 4-es számú választókörzet képviselőjelöltjeinek televíziós vitája szeptember 29-én vasárnap került megrendezésre. A műsor visszanézhető a városi televízió YouTube online csatornáján.

Megállt az idő? Elaludt a képviselő?

Az öt évvel ezelőtti képviselőjelölti vitát is érdemes megnézni. 2014-ben Tóth Ferenc egy éven belül ígérte a Kertész utca felújítását. Saját maga is elismeri, hogy minden készen áll az utca felújítására, már „csak” egy képviselő kellene aki egyeztet a lakókkal. Mert ez Tóth Ferencnek a BFE képviselőjének nem sikerült..

2014-es ígéretek, Kertész utca, körforgalom..

Az Alsóhatár utca, Budapesti út kereszteződésében kialakítandó körforgalom is a 2014-es kampányígéretek egyike volt, amiből nem lett semmi. Igaz most, hogy kampány van elkezdett „intézkedni” Tóth Ferenc, csak azt nem tudjuk mire várt eddig.

A Fodros utca felújítása is az ígéretek között szerepelt. Bár még folyamatban vannak a javítások, az utca az öt éves ciklus végére elkészült.

Itt sem látszik azonban az a korábban megszokott dinamizmus ami Sánta Áron korábbi (Fidesz-KDNP) képviselő munkája alatt megszokott volt. Hiányzik a megfelelő kommunikáció, kapcsolattartás, jövőkép és a közös tervek..

A 2014-es vita is megtekinthető, meglepő mi minden nem valósult meg azóta

Érdemes összevetni a 2019-es vitát a korábbi 2014-es vitával. Megállt az idő!

Van remény a változásra, menjünk el október 13-án szavazni!

Számomra nem közömbös, hogy milyen lesz Budaörs és a választókerületünk tíz, harminc vagy ötven év múlva.

Azon fogok dolgozni, hogy gyermekeink, unokáink is ugyanolyan örömmel élhessenek városunkban, ahogyan mi most.

Nekünk Budaörs jövője az első!

Ehhez kérem bizalmukat, támogatásukat!

Programom elérhető itt