Pályázat budaörsi civil szervezetek 2020. évi működésének támogatására

civil szervezetek

Budaörs Város Önkormányzata fontos feladatának tekinti a helyi feladatok végrehajtásában résztvevő helyi civil szervezetek támogatását, ezért 2020. évre is nyílt pályázatot hirdet a budaörsi civil szervezetek (egyesületek és alapítványok) működésének támogatására. A benyújtás határideje: 2020. szeptember 15.

2020 márciusa óta a COVID-19 világjárvány komoly kihívások elé állította a civil szervezeteket is. Számtalan rendezvény, program elmaradt és több civil szervezet leállásra kényszerült, működésük ellehetetlenült. Budaörs Város Önkormányzata e pályázat keretében nyújt a budaörsi civil szervezetek számára kifejezetten a működésükhöz támogatást, annak érdekében, hogy az egyesületet/ alapítványt fent tudják tartani.

A pályázat célja:
A városban működő civil szervezetek számára kizárólag az alapcél szerinti tevékenységhez kapcsolódóan a működési költségeinek támogatása.

A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg: 6.000.000 Ft

A támogatás mértéke:
Az egy pályázó által elnyerhető maximális támogatás: 160.000 Ft.
Kiíró a támogatást az igényeltnél alacsonyabb összegben is megállapíthatja.
Az igényelhető és elnyerhető támogatás alsó határa: 100.000 Ft.
A pályázat benyújtásához önrészt/ saját forrást nem szükséges.


Támogatási időszak és a támogatás formája:
A pályázat 2020. március 1. és 2021. február 15. közötti működési költségekre nyújt egyszeri, vissza nem térítendő, visszamenőlegesen is elszámolható támogatást.
Kapcsolódó dokumentumok:PÁLYÁZATI FELHÍVÁSPÁLYÁZATI ADATLAPNYILATKOZAT

forrás: Budaörs.hu