Wittinghoff őrjöng, nem lesz Karácsony!

Wittinghoff őrjöng, nem lesz Karácsony!Wittinghoff őrjöng, nem lesz Karácsony!

Karácsony kiesett a Gyurcsány Show második fordulójában, a Momentum bejelentése után Wittinghoff Tamás a közösségi oldalakon őrjöngött és ostobának nevezte a meghozott döntést.

Wittinghoff Tamás jó ideje a budaörsi városvezetés helyett a kormányváltáson fáradozik -szerencsére- nem sok sikerrel. A 2018-as országgyűlési választásokon már mindent megtett Karácsony Gergelyért, még az akkor meghirdetett „árnyékkormány”-ban is részt vett, nagy reményekkel, amiből végül csak nagy bukás lett. Persze Wittinghoff a történtek után polgármesteri jutalommal vigasztalta magát.

A mostani próbálkozás hamar véget is ért, Karácsony a Gyurcsány Show második részében feladta a küzdelmet, miután a Momentum bejelentette, hogy nem őt támogatják.

De ezt a döntést a „demokrácia szigetén” élő, magát demokratának tartó Wittinghoff úgy kommentálta:

Ennél ostobább döntést nem is hozhattatok volna!

Hozzászólása komoly felháborodást keltett az ellenzéki szavazók között..

191 válasz érkezett, a legtöbben Wittinghoff hozzászólását kritizálták.

Volt, aki kulturáltabbnak gondolta…

Volt aki, ennél értelmesebbnek gondolta…

De a legtöbben csalódottságuknak adtak hangot…

Valószínűleg ők nem követik a budaörsi képviselő-testület üléseit, ahol ennél gorombább, személyeskedőbb stílust szokott megengedni magának Wittinghoff Tamás a vele nem egy véleményen lévő képviselőkkel, lakosokkal..

Wittinghoff képviselője asszisztált a bejelentéshez, ő is ostoba lenne Wittinghoff szerint?

A polgármester által ostobának nevezett döntés bejelentésekor, az élő videós sajtótájékoztatón Wittinghoff egyik képviselője asszisztált a háttérben Momentumosként.. Neki is üzent ezzel Wittinghoff?

Úgy tűnik Wittinghoff megint mellé nyúlt… A Gyurcsány Show csak Gyurcsány Ferencnek kedvez… De majd egy kis polgármesteri jutalom enyhít a helyzeten...

A bejegyzés és a hozzászólás: