Igényeljen Gondosórát! Gondosóra program tájékoztatás

Igényeljen Gondosórát! Gondosóra program tájékoztatásIgényeljen Gondosórát! Gondosóra program tájékoztatás

Engedje meg, hogy pár sorban ismertessük Önnel a Gondosóra programot, amit 65 éven felüliek vehetnek igénybe, de szeretnénk, ha a lehetőségről mindenki értesülne, hogy minél szélesebb körben híre menjen ennek a szolgáltatásnak.

Mi az a Gondosóra program?

A Gondosóra program Magyarország Kormánya által elindított ingyenesen igénybe vehető, 65 év felett alanyi jogon hozzáférhető jóléti szolgáltatás, amelynek célja, hogy az idősek szükség esetén egyetlen gombnyomással jelezni tudják segítségkérési szándékukat.

A Gondosóra program, egy 0–24 órás Diszpécserszolgálat és a kontaktszemélyek (családtag, szomszéd, vagy barát, vagy akár opcionálisan szociális gondozó) bevonásával működő, Európában egyedülálló program. Mérföldkőnek és jelentős támogatásnak számít az idősgondozás területén: nagy segítséget jelent nemcsak azoknak, akik használják az eszközt, hanem biztonságot és megnyugvást nyújt a felhasználó családjának, szeretteinek, hozzátartozóinak is, tudva, hogy a segítség és a biztonság egy gombnyomásra elérhető.

A Gondosóra programban megvalósuló szolgáltatás és a jelzőeszköz INGYENES, Magyarország minden településén hozzáférhető a hét minden napján és órájában.

Ugye Ön is biztonságban szeretné tudni idős szeretteit?

További részletes információk a gondosora.hu weboldalon.

Regisztráció, Gondosóra igénylése

A Gondosóra programra regisztrálhat interneten a gondosora.hu weboldalon vagy papír alapú regisztrációban tudunk segíteni az alábbi időpontokban és helyszínen:

Helyszín: 2040 Budaörs Budapesti út 54. Polgárok Háza, Fidesz iroda (az udvarban található második faház)

Időpontok: 

  • 2023.11. 21. kedd 15:00 órától 16:00 óráig
  • 2023.11. 28. kedd 15:00 órától 16:00 óráig
  • 2023.12. 05. kedd 15:00 órától 16:00 óráig

Cikk ajánló a Gondosóra programról