Anyatej Világnapja rendezvény Budaörsön

Anyatej Világnapja rendezvény BudaörsönAnyatej Világnapja rendezvény Budaörsön

Anyatej Világnapja rendezvény Budaörsön lesz 2018. augusztus 30-án, 10.00 és 12.00 óra között a Polgármesteri Hivatal dísztermében.

 

Meghívó

 „Az anyatej több, mint táplálék, a szoptatás több, mint anyatejes táplálás.”

Budaörs Város Önkormányzata és a  Budaörsi Védőnői Szolgálat nagy szeretettel meghívja az

„Anyatej Világnapja”

alkalmából rendezett ünnepségére, amelyet 2018. augusztus 30-án, 10.00 és 12.00 óra között tartunk a

Polgármesteri Hivatal dísztermében!

 

Ezúton szeretnénk megbecsülésünket kifejezni minden Édesanyának,

aki a szoptatást nem mint kötelezettséget,

hanem mint életformát választotta.

Megnyitja:

Wittinghoff Tamás polgármester úr

Programok: 

oklevelek és ajándékok átadása,

arcfestés, tombola.

Bővebb információwww.budaorsivedonok.hu

Anyatejes nap

 

Kedves Anyukák, Apukák, Nagyszülők és Gyermekek! :)

Az anyatejes napunk 2018. augusztus 30-án, csütörtökön, 10.00 és 12.00 óra között kerül megrendezésre, Budaörs Város Önkormányzatának II. emeleti dísztermében.

 

 

Mi is ez pontosan?

A budaörsi védőnői szolgálat minden évben megrendezi azt a város szintű rendezvényt, ahová sok szeretettel meghívjuk a legalább 6 hónapon át szoptató édesanyákat. Védőnőként pontosan tudjuk, hogy mennyi energia, fáradozás és fájdalom lehet a szoptatás sikere, illetve sikertelensége mögött. Szeretnénk elismerni ezeket a meghitt órákat egy személyre szóló oklevéllel és egy kis ajándékkal.

Ez a nap a családokról szól, ezért készülünk játszóházzal, arcfestéssel, élő zenével, tombolával és büfével is. Támogató cégeinknek lehetőséget biztosítunk kiállítóként részt venni, ezért érdemes a kinti folyosón is körbenézni, ahol közvetlenül kaphatunk válaszokat az egyes termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban felmerülő kérdéseinkre.

Minden évben kialakítunk a lehetőségeinkhez mérten szoptató és pelenkázó sarkot is. Babakocsikat korlátozott számban tudunk elhelyezni. A lift sajnos szűkös, elképzelhető, hogy a feljutás csak némi várakozással oldható meg. Megérkezéskor mindenkit kérünk, hogy regisztráljon a bejárat közelében elhelyezett asztalkánál. A meghívottak listáján csak egy aláírást kérünk. A kísérőket is feljegyezzük, hogy pontos számokkal tudjuk megírni az elmaradhatatlan jelentésünket a rendezvényről. :) Belépéskor kapja meg minden vendégünk a tombolaszelvényét is.

A programok 10 órakor kezdődnek Wittinghoff Tamás polgármester úr köszöntőjével. Ezt követően a körzetek sorrendjében minden édesanyát a saját védőnője köszönt, és adja át neki az ajándékot. A napot a tombola sorsolás zárja, amihez mindenkinek jó szerencsét kívánok! :)

Az anyatejes napot minden évben a kolléganők áldozatos munkájával közösen szervezi a védőnői szolgálat. Igyekszünk minden évben emelni a színvonalon és a jókedven. Ha ezzel kapcsolatban, vagy bármi mással megosztaná velünk a véleményét, kérjük, írjon a bejáratnál elhelyezett vendégkönyvünkbe!

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

Kovács Mónika