Megoldódni látszik a Kereskedők útja “szervizút” problémája

Megoldódni látszik a Kereskedők útja “szervizút” problémájaMegoldódni látszik a Kereskedők útja “szervizút” problémája

‼️Megoldódni látszik a Kereskedők útja “szervizút” problémája‼️????????????️
????Régi probléma és balesetveszély forrás a Kereskedők útján parkoló/rakodó autószállítók ügye.
????Ez az út nagy forgalmat bonyolít le és a kis utcákat tehermentesíti az iskolák (1-es iskola, Kesjár) és a Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand eléréséhez.
????Több lakos keresett meg a problémával, a közösségi médiában is sokszor volt téma, de magam is többszőr tapasztaltam, láttam.
????Egy kiállítást tudnék tartani a Városházán, annyi képet kaptam, amit ezúton is köszönök‼️????️????????
????Többen legyintettek (BFE-s képviselők is), hogy ez egy megoldhatatlan régi, ismert probléma, ne foglalkozzak vele‼️
????Több alkalommal szót kértem az ügyben szakbizottsági üléseken és több alkalommal testületi ülésen is nagy nyilvánosság előtt felhívtam rá a figyelmet‼️
????Ezen az úton a táblák alapján nem is lehetne megállni, várakozni, rakodni. Így nem csak veszélyes, szabálytalan is.
????Mivel nem javult a helyzet felvettem a kapcsolatot az egyik kereskedéssel, akik nyitottak voltak egy közös megbeszélésre, megoldás keresésre.
????A műszaki osztálynak is jeleztem, hogy üljünk le a kereskedéssel. A megbeszélés megtörtént, de én nem lehettem jelen, ez kikötés volt a város részéről (ennek valószínűleg azaz oka, hogy nem vagyunk többségben és ez a Wittinghoff féle demokrácia, de elfogadtam a megoldás érdekében).????????????
????A megbeszélésen kiderült, hogy a kisebb autószállítók be tudnak állni, csak a sofőrök nem mindig teszik meg, de erről értesítették őket.
????A nagyobb autószállítók parkolására egy külön terület kialakítása van folyamatban.
????Átmenetileg, amíg a nagyobb autószállítókra nem készül el a megoldás, olyan táblák kerülnek ki, amik csak a kevésbé forgalmas időpontoban biztosítják a megállást/rakodást. Az iskolakezdéskor reggel és délután, nem lehet majd megállni‼️
????Köszönöm a közterületfelügyelet munkáját‼️Eddig is mindig jöttek és ellenőriztek kérésemre és az átmeneti időszak betartatása is az ő feladatuk lesz‼️????????
????Fontos megjegyezni: A megoldás keresésben kiemelten fontos volt, hogy a kereskedések működését ne lehetetlenítsük el‼️ A rakodás is kevésbé lesz veszélyes művelet, ha közben nem kell autóknak előzhetnie a parkoló autószállítókat.
????Biztos vagyok benne, hogy a megoldás mindenki érdekét szolgálja majd‼️
????Köszönöm mindenkinek aki segítette a probléma megoldását‼️????????

Felkerültek az új kiegészítő táblák a Kereskedők útján (a szervizúton)‼️????????????????

????A Kereskedők útján parkoló/rakodó autók ezentúl hétfőtől péntekig reggel 7:00-9:00, délután 15:00-17:00 óráig nem állhatnak meg‼️

????Ez a megoldás csak átmeneti, amíg a végleges rakodási terület nem kerül kialakításra‼️