Wittinghoff Tamás vonja le a következtetéseket és mondjon le polgármesteri címéről! – A Fidesz budaörsi elnökségének sajtótájékoztatója

Wittinghoff Tamás vonja le a következtetéseket és mondjon le polgármesteri címéről! - A Fidesz budaörsi elnökségének sajtótájékoztatójaWittinghoff Tamás vonja le a következtetéseket és mondjon le polgármesteri címéről! - A Fidesz budaörsi elnökségének sajtótájékoztatója

Győr megválasztott polgármestere Borkai Zsolt, mai nappal lemondott városvezetői tisztségéről, mert nem tudja méltó módon ellátni városának képviseletét. (…)

Wittinghoff Tamás Budaörs polgármestere mikor teszi meg ugyanezt a lépést? Mikor látja be, hogy neki is le kell vonnia a konzekvenciákat? Mikor vállalja tettéért a felelősséget?

Budaörs polgármestere morálisan és politikailag megbukott. Hazugságaival, támadó fellépésével, mesterkedéseivel sem tudja elleplezni a tényt, hogy méltatlanná vált Budaörs képviseletére. (…)

A budaörsi Fidesz elnöksége felszólítja Wittinghoff Tamást, hogy a győri polgármester példáját követve, mondjon le polgármesteri tisztségéről! Ne hátráltassa tovább Budaörs fejlődését, a budaörsi közélet békés, demokratikus viszonyainak helyreállítását! 

Wittinghoff Tamás vonja le a következtetéseket és mondjon le polgármesteri címéről!